Followers

Macam S**L la kau ni!

Friday, March 26, 2010
Entry ini entry beremosi dan akan ada ayat carut marut, sumpah seranah, maki hamun. Jika tak suka, blah saje!

Malam tadi aku sangat marah sampai menggigil. Sampai tak boleh tidur..Setelah beristigfar banyak2, bertahamid banyak2, mengucap banyak2, baru lega dan tertidur dengan sendirinya...

Semalam gastrik datang lagi. Naseb baik ada lagi sebijik ubat. Lepas makan ubat, keluar g 7E, beli susu n coklat. Pastu tanya si adik, dia kat kedai makan. So terus g lepak kedai makan tu. Kul9malam balik...Nampak....
.
.
.
.
.
.

Kete ex aku si bapok tu ade depan umah!Parking dalam pagar ye!Macam dia plak yang duduk umah tu. Sakitnya hati ni!I dah takde tempat nak parking sebab parking yang awal tu, kazen i dah park kete dia. So last2 i park belakang kete ex i tu. Kira i block kete dia la.

Then i masuk umah, takde orang kat umah. Tadi b4 i kuar, ade 3org kat umah. Termasuk kazen i. So ni tak lain tak bukan, mesti kuar dengan ex i tu sebab kete viva dah takde kat depan umah. Maybe ex tinggalkan kete dia n naik kete viva tu..

Diorang kalau dah kuar, mesti balik lewat. I dah la sakit. Nak tunggu diorang plak. Tapi sakit ati. Last2 i sorokkan kunci then i tidur!

Entah pukul brape, i rasa ade orang tepuk2 badan i. Rupanya kazen i soh i bangun. Dia nak alihkan kete i. Dia tanya kunci. Nak tak nak, i bagi gak kunci. Lagipun kazen i yang alihkan. Tak perlu i nak mengadap muka s*** tu..Tapi i rasa tak sedap ati plak. I bangun n keluar.. I tengok...


Budak yang call mase i lepak dengan adik n da geng ada dalam kete i!I pun menyampah dengan dia. Sebab pe i benci?sila rujuk entry lepas.

I terus keluar, i alihkan kete i sendiri. Budak tu tegur i pun i buat bodoh je. Muka diorang memang i tak pandang langsung la!

Pastu bila masuk dalam, i cakap dengan kazen i. I bagi kunci kat kazen i, kenapa orang lain yang alihkan. I tak suka! Pastu kazen i boleh cakap

"Akak tak tahu nak buka kete kau"

C**** la!Ko pakai kete proton, aku pun kete proton. Ko pakai kete lebih lame dari aku, ko boleh bagi alasan macam tu!Agak2 la pun.

Aku memang bertambah marah. Sampai menggigil je ase.

Pastu aku msg bapok, aku cakap aku kuar dengan kawan2 dia, dia nak menyibuk macam aku menyusahkan dia je. Tapi dia kuar dengan budak2 umah aku, memang menyusahkan aku!Tetiba si budak sorang lagi tu plak yang balas msg. Lagi la bertambah angin. Dia tu siapa nak marah2 aku plak?!

Pastu ada la beberapa msg yang diorang bg kat i. Yang paling tak tahan diorang asyik nak cakap i couple dengan adik. Hello!Pe kaitan couple dengan parking kete n menyusahkan aku tu? Lagipun aku nak couple dengan sape pun, pe korang susah?Kenapa nak menyibuk?

Memang tak cukup tidur la malam tadi. Memang sangat2 marah. I jenis susah nak benci orang. I ni jenis happy n senang dengan semua orang. Tapi kalau i dah marah sangat2, memang i akan benci orang tu gila2.

Pasal kazen i plak, elok2 i nak cakap baik2 dengan dia yang i nak pindah umah, terus i malas nak cakap. Nanti dah angkut semua barang, i msg je cakap i pindah. Sakit hati sangat tau!

Naseb baik la esok memang i kemas barang2 semua. Lepas ni dah tak perlu nak mengadap semua ni!

4 maklumbalas:

  1. sya...
    sabar sya...
    jangan ikutkan perasaan sangat...
    bawak bersabar yer

  1. chenta said...:

    erm..tgh bersbr ni...
    tgh sbr..tinggal arini je tidur umah tu

  1. un_sign said...:

    sabar2...

    dah2 jgn bgtaw dorg kamu pindh mana.org cmtue wat penat jer layan...betul sapa kiter nak kapel punyer pasal la kan

  1. chenta said...:

    dh pindah pun..mmg tak bgth sesape pun..senyap2 jek