Followers

Koke!

Thursday, March 04, 2010
Ni mau koke or kiss?Hahahaha

Malam tadi duk umah opismate i, Puan Noraini. Dia dah kawen tapi hubby dia kat KL. Weekend baru hubby dia balik Melaka. Dia duk umah tu sorang2. So bagi menenangkan hati i, i tumpang la umah dia buat sementara waktu.

Then dak2 lelaki ajak g koke. Opismate i pun nak join. So i teman la dia. Lagipun takkan la i duk umah dia, dia plak kuar.Tak sedap plak asenye kan? Lagipun i ni jadi tiket agung dia sebab dia bagitahu hubby dia, dia kuar dengan i!Hehehehhe.. Memang betul kuar dengan i kan? Cuma nama2 dak2 lelaki opis tak disebut la.Huhuh

Semalam koke kat Mahkota Parade, Melaka. Ambil bilik besar sebab kami bersembilan. Koke dua jam, macam2 lagu ada sebab macam2 orang yang nyanyi. Lagu rock, sentimental, indon, english. Semua la dorang pilih. I tak pilih lagu sebab i jadi pasangan duet dorang je.Hahahaha

Lagu Sandarkan Pada Kenangan, i duet dengan asmadi. Lagu Zapin Usik Mengusik dan Jangan Menangis Sayang, i duet dengan Fauzi. Lagu Terlanjur Cinta i duet dengan Hafiz. Lagu Matahariku duet dengan kak noraini.Erm..lagu pe lagi ek?Ke itu je yang i ingat ek?Hahahah... Serak gak la suara pagi ni.

P/S: Siapa mahu duet dengan i lagi?Hehehehe

10 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    yela..aritu u xde mud jek nk koke ngan i..;( taw lar sore i cam frog called rain...hahahaha..

  1. chenta said...:

    la..kan aritu pun i ade duet dgn u gakkan?

  1. shajimy... said...:

    yeke??jap i pikirin..ader ker??
    urmm..xingt dowhh

  1. chenta said...:

    babe..lagu cinta terlarang...u duet dgn sape?

  1. shajimy... said...:

    aah lar ngn u...hehe... i lupe dowhhh...nnti kte gi koke sama2 yurkk ngn fye skalik...

  1. chenta said...:

    erm..mcm la fye nk...

  1. Bintang D'hati said...:

    Tunggu adik chenta ku yg kendu hafal lagu 'buka pintu'- anneke gronloh baru nk ajak dia karaoke lalalalala

  1. chenta said...:

    hehehehe..ok2..jom!

  1. Bintang D'hati said...:

    Adik chenta ku yg kendu, kalo nk ushar handbags n girl's t shirts yg sgt2 kendu sila ke my blog,ada link kat situ atau pun terus ke darlingshoppe.wordpress.com . Biz itu bukan ahmad albab yg punya,biz itu aku dan kakak iparmu yg punya hahahaha(gelak jin yg kendu )

  1. chenta said...:

    sis ku..adek nak promote bisnes gak...
    sila la berkunjung ke syafc.blogspot.com

    hehehehe