Followers

Kisah hari ni

Friday, March 12, 2010
Masih pagi so tak banyak benda nak cerita.Saje nak mencoretkan something di sini

Pagi breakfast mcd..Dapat kupon breakfast. Dengan hanya RM3.00 leh dapat air coffee, hashbrown n sausage McMuffin with egg!Heheheh






Panas badan dan kurang. Asyik minum air bali je. Tapi dah start batuk2. Naseb baik ubat batuk ada lagi. Peritnye bila batuk2 ni.. :(

Tengahari ni g tengok umah sewa untuk kali kedua n bayar deposit umah. Insyaallah by next week i dah leh pindah ke rumah baru. Yahoo!

Update*  6rat dah terbang ke tuan rumah..uwaaa..lambatnya nak gaji!DAMN
Ada sesiapa mahu berikan saya kipas, katil, almari baju, dapur gas, peti sejuk, mesin basuh?Jika ada, sila PM saya SEGERA!Hahahaha

Petang ni akan balik ke Kluang. Jim, jom jumpa. Nak pulang baju sekali.Wee :P

Tak lupa gak. FB i yang "lagi satu" tu, jarang sangat orang komen kat wall tetapi sangat la banyak orang komen gambar!Buktinya...


Sila klik untuk lebih jelas!

P/S: Lagi 11 hari my besday. Leh start countdown dari esok tak?Hahahaah..GEDIK KO SYA!

6 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    yeee..mmg getikk!! =P wekkk..haha
    ok jom jumpe tapi sabtu..i balik sabtu lol..

  1. chenta said...:

    tak kisah la...
    tp ahad i bz..attend majlis pertunangan kwn baik i..ngee ~

  1. TeD said...:

    bestnye breakfast ni.....:D

  1. chenta said...:

    mmg best ted..tmbh2 burger free..hehe

  1. Bintang D'hati said...:

    Errr mangkuk tandas ngan harpic xnk ke? (bertanya dgn muka sesuci lebaran...sambil mata melirik burger dgn penuh nafsu sarakah)

  1. chenta said...:

    blh gak sis kalau sis ikhlas..hhheheheh