Followers

Ke KL Part III

Tuesday, March 02, 2010
Sambung semula entry ke KL.

Semalam my yunk dah merajuk sebab tak cerita pasal dia sangat dalam entry.Huhuhuhu..Hari ni cerita kisah hari Ahad pula..

I plan nak g Sunway Lagoon. Lagi pun ada voucher 25% untuk tiket masuk. Expired date pun 28Feb 2010. So memang tepat2 la tarikh tu. Tapi tak dapat g pun. My yunk bendera jepun la plak!Huuuu.. Memang frust gila. Sampai bergaduh gak la dengan my yunk. Sempat la i buat drama airmata. Hahahahah..
Naseb baik mood my yunk pun baik. Tak macam last week! Last week memang waktu yang sangat menyampah bagi i. Everyday bergaduh.Ada je yang i buat tak kene di mata dia. Tapi minggu ni mood dia dah ok.Yahuuuu!





Tapi i cakap dengan dia, disebabkan i tak dapat g Sunway kali ni, lain kali i nak ajak orang lain!Hahahah.. Shajimy, jom g!Ted pun dah ajak i g gak.Heheheheh




Disebabkan tak dapat g Sunway Lagoon, nak g The Curve tengok tournament bowling "S" pun tak sempat, akhirnya my yunk ajak g Sunway Pyramid lagi. Buhsan memang buhsan tapi lagi buhsan kalau tak g mana!Lagipun nak mengubat hati la katakan.Hahahahahah. Parking kereta plak dekat2 dengan pintu masuk Sunway Lagoon.Uwaa..memang berbisa la hati ni..

Tapi i dapat 2helai baju baru.. My yunk bagi!Pandai ye memujuk!Tapi i bukan materialistik k!Hahahahha..

Tengahari lunch di Secret Recipe again. Wah!Jumaat kat Secret. Ahad kat Secret.Huuu...Naseb baik memang tak buhsan makanannya.Hehehehhe



Air tu sangat sedap ye!

Petang kul5petang, gerak ke Shah Alam. I naik bus balik Melaka dari Shah Alam. Tinggal la my yunk kat Shah Alam tu. Kesian dia..huuuu

P/S: Semalam genap dua bulan hubungan kami. I Love U So Much Sayang!

12 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    ek??jom3..kiter gi sunway lagoon...
    fye bizian koje..i temankan ur gf yerkk... my gf pon samer bizian jugakk... huhu

  1. chenta said...:

    jom la jimy!lalaalalal

  1. junphyo said...:

    g lahhhhhh................lau tak syg...heheh...
    x besh la lau xg sama2..huhuhu...

  1. chenta said...:

    ye ke?boleh tak g dgn org lain???

  1. shajimy... said...:

    buley lar fye...u kan bizian... alah xkn u xpcye ngn i... u tgok muke i ader ke muke boye tmbaga??xde kan... pling tidak pon muke boye mainan jerkk...;P

  1. chenta said...:

    kan jimy...fye bizian..u g dgn i n ted la..blh kan abi??huuuu

  1. shajimy... said...:

    yup2...(kasi panas) blh lar yunyunk..
    huhu

  1. chenta said...:

    yunyunk?hahahha..my yunk ada nama baru la.. :P

  1. un_sign said...:

    eh turun lah awal bulan 4 nie pi sunway..leh gak berjumpaan di sana

  1. un_sign said...:

    eh turun lah awal bulan 4 nie pi sunway..leh gak berjumpaan di sana

  1. un_sign said...:

    eh turun lah awal bulan 4 nie pi sunway..leh gak berjumpaan di sana

  1. chenta said...:

    owh..tak boleh la awl bulan 4 ni...

    eh, kamu tukar no ke?