Followers

Ke KL Part II

Monday, March 01, 2010
Pagi Sabtu, bangun sambung dress up model sis. Tengahari baru gerak ke KL semula. Tetapi gerak seorang diri. Sis hantar ke KTM Seremban. Sis masih di Seremban sebab dia nak g umah mak long. I plak ke KL sebab nak jumpa my yunk. Dia habis kerja kul1tengahari. So i pun gerak kul1tengahari. Tapi train lambat. Kul145tengahari train baru gerak. Dah risau sebab lambat. Janji dengan my yunk untuk jumpa di KL Sentral.



Tapi rupa2nya my yunk lagi lambat. Kul2petang dia baru kuar opis. So dari Shah Alam nak ke KL Sentral dengan jammed tu, so maybe dia akan sampai lebih lambat dari i. Hati i dah panas dah. Dia asyik kerja..kerja..kerja.. I ni macam tak penting plak. Rasa nak balik KL je time tu. Naseb la i naik train ke KL Sentral. Kalau i naik bus ke Pudu, memang i balik Melaka terus la!

Sampai Kl Sentral kul245petang. Tunggu my yunk plak. Dia sampai KL Sentral kul345. Nak buat muka ketat terus tak jadi. Rindu..Ngeee :P

Naik LRT ke Universiti. My yunk park kereta situ. Disebabkan dia dah lambat. So dia naik la LRT. Cepat sikit dari dia drive. Lepas tu dia bawa i makan area Kelana Jaya. Kedai Jemari. Ok la..Not bad!



Lauknya adalah Tomyam Seafood, Kailan Ikan Masin dan Kerabu Sotong

Lepas tu terus balik umah my yunk kat Lembah Subang(ext umah sister dia.hehehe). Mandi2 then kuar balik g Sunway Pyramid. Tengok wayang midnight. Cerita From Paris With Love sebab my yunk suka tengok John Travolta. Terserempak dengan Dina Malaysia Idol n Rezza Kelab Pop. Tapi not sure diorang tengok cerita apa..Heheheh.







Jangan tanya i cerita ni macamana sebab i banyak tido je. Sila tanya my yunk sebab dia fokus kat John tu sepanjang cerita.Hahaha. I memang letih la malam tu. Travel dari Melaka ke KL ke Seremban ke KL semula..Huu...Letih..


Peraba!Hahahaha



Ini la kami.Hahahaha!Boleh terima gambar macam ni??

Habis wayang kul1 pagi, terus ke Darussalam SS15, Subang. Jumpa Ted n the geng. Hope lepas ni kita boleh jumpa lagi ye Ted!






Picture ni memang fokus pada Ted. Cuba tengok style senyum dia. Sama je kan?Ngeee ^_^
Jangan marah ye Ted!

Balik umah lebih kurang kul3pagi..Letihnya....

P/S: Nak tengok cerita Nyang Rapik, tapi tak sempat.Huuu

5 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    kje tu pting...gf pon pting gak..
    so dua2 pting..jadik kena ader toleransi..hehe..

  1. Bintang D'hati said...:

    Waahh..kedai 'jemari' tuuu..the very the very the tema hehehe ( otak ke lain je rasa huhuhu)

  1. chenta said...:

    shajimy : anda betul!sepuloh markah untuk anda!heheheh

    bintang : owh akak...memang very the tema!hahahahah

  1. TeD said...:

    yang...! ai memang tak reti nak senyum & bergambar... hehehehe... :) anyway, thanks for coming... ye lah, dah lewat malam... hehehe...

    me tau kedai jemari tu katne... tak ajak :|

  1. chenta said...:

    ted : takpe..u senyum comel!heheheh

    thanks too cz sudi jumpa i even dh lewat mlm..huuu

    owh..u tau kedai jemari tu?ala..u kan kat bangi lagi..i g petang la..lepas kol u tu...