Followers

Ke KL Part I

Monday, March 01, 2010
Hari Jumaat pagi, i gerak ke KL. Naek bus transnasional kul9pagi dari Melaka Sentral. Kul1030pagi dah sampai pudu. My sis yang pick up me there..Dia dari Jalan Hang Tuah. Beli barang2 untuk bisnes dia

Lepas tu terus gerak ke The Curve. Jalan2 jap. Then lunch kat secret recipe. Mengadap plak IKEA. So my sis ajak g IKEA. Letih oo kat sane. Tangan pun sampai lenguh2 pegang barang.
Makan kat Secret Recipe The Curve siap dapat keropok la!Tempat lain takde pun....

Ada banyak gambar kat IKEA. Tapi semua dalam camera my sis. Later on la i upload k. Lagipun nak tunjuk kat my yunk. Dia marah dengan dress up i!Hahahahahaha



Dah nampak yunk?I pakai skirt!Hahahaha

Beg kosong je masa ni..Lepas tu.....Jeng jeng jeng!








Memula i pegang je beg. Lama2 tak larat o!Terus ambil troli..Huhuhu..Semuanya barang my sis k. Naseb naik MyVi. Kalau naik Avanza, mau banyak lagi dia angkut.Huuuu

Lepas g IKEA, ingat nak jumpa my yunk, tapi dia balik kerja lambat. So terus la ikut my sis g Nilai 3. My sis nak beli patung as her model.Hehehehe..Disebabkan dah sampai Nilai, kami terus ke Seremban. G umah sewa lama my sis. Tido situ untuk jumaat malam. Masa dah nak exit tol Seremban, ada kemalangan.Lebih dari 10 kereta yang terlibat rasanya. My sis dah bergenang sebab tengok banyak kaca pecah. Ada darah sikit. Ngeri gak la..Ada kereta MyVi tu, pecah semua cermin tingkapnya.I dah start takut bila drive. Tamo la drive laju2.



Depan tu banyak kaca...

Malam tu letih gak la tolong sis dress upkan patung dia dengan baju2 yang dia baru belik. Pagi2 bangun tido pun sambung la dress up kan patung tu.Huhuhu.Letih!

Sila klik pada gambar. Akan jelas kelihatan nama jabatan i bekerja.Hehehe..Bangga siot!1st sampai KL dah nampak nama jabatan. ^_^


Yeah.Itu The Curve.




2 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    mner pict len?dah berabad i tuggu dowhh...;P

  1. chenta said...:

    aduhai..sabar la babe..
    keje banyak ni..huuu