Followers

Hot ke?

Friday, March 19, 2010
Mari tengok berapa banyak komen status FB i semalam..



70 Komen?!Auww!

Antara komen2 yang tak boleh bla!Hahahaha






Ok.Tengok blog ni plak.. Ape beza dengan blog i?



Blog dia..



Blog i

Semalam i rasa blog dia tu lain layoutnya. Pagi ni dah lain? Anda pilih layout ni sebab layout ni hot n cantik or sebab i yang guna layout ni hot?Hahahahaha!

Semalam juga ada someone meluahkan perasaan pada i. I rasa ini kali kedua kot. Yang pertama dulu dah bertahun yang lalu.Huhuhu..

Pada pandangan uols, seseorang itu hot kerana apa? Kerana badannya panas?Sikapnya panas? Aksinya panas?Auww!Hahahahaha..

Kalau ramai kenal anda, ramai kawan dengan anda, ramai take care anda, itu dikira anda hot ke??

P/S: Esok akan kemas umah baru..Tak sabar! I juga mungkin akan ke KL Sabtu ini sehingga ahad... Buat ape? Jeng jeng jeng! RAHSIA!

6 maklumbalas:

  1. chikpud's said...:

    tgk layout blog tu tetibe tersedak.mcm kenal!

  1. chenta said...:

    kenal ke chikpud?

  1. un_sign said...:

    amboi2...
    nama ku cam di seru pulak....patutlah ai asyik tersedak jer..

    alah kdg2 bukan diri yang hot..tagline jer yg hot...hehe

  1. chenta said...:

    owh..kalau tagline "kakiku sakit..uwaa" itu hot ke?
    pdhal memang sakit pun...sampai sekarang tak baik..huuu

  1. chenta said...:

    owh..kalau tagline "kakiku sakit..uwaa" itu hot ke?
    pdhal memang sakit pun...sampai sekarang tak baik..huuu

  1. chenta said...:
    This comment has been removed by the author.