Followers

"Find The White Rabbit (s)"

Monday, March 22, 2010
Tadi sesaje search handbag online sebab ada orang tu bagi i duit untuk beli handbag sempena my besday. Heheheh.. Then apabila meng"google", terkeluarla senarai seperti di bawah :




I pun buka la semua website yang berkaitan. Bila tiba turn website AliceWonders , ada contest la!Macam menarik je...

Ada contest "Find The White Rabbit (s)"

A TOTAL RM1000+ OF SHOPPING SPREE TO BE WON!

Klik pada "Click Here"



Ada dua kategori untuk contest di AliceWonders ni.


Klik pada gambar untuk lebih jelas!


Kategori pertama :  Bounty Hunter



Jika anda mahu join kategori pertama, anda harus mencari seberapa banyak iconic white rabbit di dalam laman web http://www.alicewonders.com/ sepanjang seminggu (7hari) masa pertandingan ini. Terdapat dua jenis rabbit yang tersembunyi.

Regular Rabbits : Bunnies yang akan muncul dan menyorok ditempat yang sama sehingga pertandingan berakhir.
Bonus Rabbits : Bunnies nakal yang akan muncul pada masa tertentu sahaja. (Masa berdasarkan timezone KL, Singapore).

Cari sebanyak mungkin yang anda boleh. So anda perlu rajin view website AliceWonders ni ye sebab tak tahu berapa banyak sebenarnya white rabbit yang akan muncul!

Contoh iconic white rabbit tersebut :




Sekiranya anda jumpa iconic white rabbit seperti di atas, print screen (CTRL + ALT + PRINT SCRN) gambar tersebut dan hantarkan semua gambar yang anda telah print screen ke alamat berikut whiterabbit@alicewonders.com 

Letakkan subjek emel anda dengan title berikut :
SUBJECT: I found (insert number) white rabbits! Ex: I found 5 white rabbits!



Jangan lupa untuk berikan Nama penuh anda, No IC anda dan no telefon anda!



Hadiah Utamanya adalah RM500 shopping spree yang akan diberikan kepada sesiapa yang berjaya mendapatkan jumlah white rabbits yang paling hampir dengan jumlah sebenar!
 Sekiranya anda bukan pemenang utama, anda akan tetap mendapat hadiah di mana anda akan diberi cash voucher RM5 bagi setiap white rabbit yang anda jumpa tetapi max voucher adalah RM30 setiap seorang.
Kalau anda dapat 8 white rabbits pun, anda hanya dapat voucher RM30. Bukannya RM40 ye!Heheheh

Pertandingan ini bermula pada : 29th March 2009 (Monday) till 4th April 2010 (Sunday)

Tapi ada practise hunt iaitu pada 18th March 2009 (Thursday) till 26th March 2009 (Sunday)

So boleh berlatih dulu sebelum mulakan pencarian sebenar!Mudahkan? Anda cuma perlu rajin view website tersebut dan hantarkan gambar white rabbits yang anda jumpa sebelum 6th April 2010 (12am)


Kategori kedua : Creative Hunter



Ini untuk orang yang tiada masa untuk mencari white rabbits tersebut seperti i!Hahahahah..

Kepada mereka yang kreatif, boleh buat entri di blog anda (seperti yang i sedang buat ni) berkenaan dengan pertandingan ini atau pun pengalaman anda mencari rabbit dengan cara tersendiri, kreatif dan menarik! (Tak tahu la menarik ke tak entri i ni!Hahaha. Supporting me please! ^_^ )

Untuk entri blog ini, masa yang diberikan antara 18th March-10th April 2010.
Hantarkan Nama Penuh anda, No IC anda dan link entri blog anda ke whiterabbit@alicewonders.com
Pemenang akan diumumkan pada 12th April 2010
Tapi untuk blog ni, hanya ada seorang pemenang sahaja. (Uwaa..macam tak de peluang je nak menang).

Nak join contest? Sila klik ke link tersebut! http://www.alicewonders.com/

Ada syarat untuk join contest ini ye ^_^






 


2 maklumbalas:

  1. chenta said...:

    hahaha..
    tak rajin pun intan..hehehe

    thanks! ^_^