Followers

Countdown bermula!

Saturday, March 13, 2010
Hahahahahah..Gelak dulu b4 taip

Hari ni 13hb Mac 2010...Means lagi 10 hari besday i. So excited ok!Hope besday kali ni bukan seperti besday tahun lepas dan dua tahun lepas..Hope besday kali ni lebih baik, bermakna, n membahagiakan.. Amin ^_^

P/S: Tetiba terasa besday kali ni akan jadi seperti tahun lepas juga... :(

9 maklumbalas:

  1. un_sign said...:

    ai menghitung 3 hari nak sampai besday ai..tp ai dah tahu ai akan sambut sorg2..

    coz dye lik kg dye..n ai rasa dye xingat ponn besday ai..sedeh jer kan..

    tp ai tetap akan wish u besday dear...

  1. chenta said...:

    lg 3 hari?owh..16mac?

    erm..babe, kite penah plan nak smbut besday sesame kan?nnt i pun akan wish besday u ye ^_^
    tamo sedih2 tau!

  1. un_sign said...:

    yer2..
    kamuu ingat jugakk yer..bagus..

    entah emo lah dear since dye cm xingat my besday nie...:(

  1. Bintang D'hati said...:

    ( tengah tenyeh tarikh lahir kat ic ngan air liur,nk tukar bg sama ngan incek wid dan adik chenta ku yg kendu..buley?)

  1. chenta said...:

    dee : erm..igt tak igt sgt la..hahah
    sbr k d.. ^_^

    bintang : blh ke sis?tp nk same dgn wid ke dgn adik? 16 ke 23?hehehe

  1. mesti ramai orang nak celebrate dengan adik chenta ni kan...so..i wish je kat sini ye..heheh hepi besday for another 10 days..

  1. dAyAh nhy said...:

    waahhh sya, awlnye dh start countdown ye..
    dh sthun laa sya tgglkan kami di UPM ni..
    kangen sama kamu..

  1. Bintang D'hati said...:

    Nak sama ngan dua2 buley? ..d? Tu my name tau ( tp tau la d tu nama incek wid )...

  1. chenta said...:

    dayah : heheh..awl ek?a'ah..dh sethn kan?erm..kangen sama kamu juga!

    bintang : owh..nama sis juga ye?heheheh..