Followers

Saya akan berkursus!

Tuesday, February 09, 2010
Dalam kesibukan hal server yang bengong tu, i dapat memo yang i kene attend kursus kenegaraan sasaran I untuk gred 27-41 dalam masa terdekat ni. Nampaknya bulan 2 ni i memang tersangat sibuk!

Memula tengok tarikh, erm..ok la..kursus selama 5 hari..standard..Then tengok tempat. Erm..ok la..Tapi i tetap booking driver jabatan. Malas drive sendiri. Then baca program2nya. Ok la..Memang penuh n padat. Standard la tu..Bab pakaian..Owh..No..Kene pakai baju kurung putih kain hitam.Tshirt n track suit bagai..Macam back to school je..Huhuh...Then ada satu ayat yang paling i tak suka!

"Para peserta adalah DILARANG membawa atau menggunakan telefon bimbit sepanjang kursus berlangsung. Sekiranya membawa telefon bimbit, akan diambil oleh urus setia kursus dan akan diserahkan semasa penutupan kursus."

HP itu sangat penting!Kalau hp pun tak boleh, lappy n internet mesti tak boleh gak.Owh..TIDAK!Macamana la nanti i masa kursus tu....

Awak, 5 hari.. Erm..cukup tak masa tu???

20 maklumbalas:

  1. mmg fon x ble bwk
    d sbb kan packnye
    kite x ble nk pk pon psl fon
    sbb letih
    anyway
    gd laks!

  1. ghimau said...:

    Salam ziraha dari ghimau :)

  1. ghimau said...:

    Salam ziarah dari ghimau :)

  1. chenta said...:

    huhuh.itula pasal.thanks!

  1. chenta said...:

    terima kasih ghimau

  1. hikhik..

    kamuu pulak kene pi..

    saya baru jer balik dr kursus kenegaraan tue..

    act dye xkan amik ponn hp tue..
    just dye nak remind kat peserta j time ader program hp xleh guna..

    ahaks ..back to school

    kalo kamu kene kat kem better bawakk baju t-shirt banyak...:)

  1. hikhik..

    kamuu pulak kene pi..

    saya baru jer balik dr kursus kenegaraan tue..

    act dye xkan amik ponn hp tue..
    just dye nak remind kat peserta j time ader program hp xleh guna..

    ahaks ..back to school

    kalo kamu kene kat kem better bawakk baju t-shirt banyak...:)

  1. Capo Grande said...:

    eh eh ghimau pun ziarah sini gak...huhu...

    dia tulis xleh bawak fon je kan?? bawak la blacberry...hehhee...

  1. chenta said...:

    alone : huhu..i tau psl hp tu..lgpun jimy dh bgth dh blh bwk..tp sorok2 la..yeah..i kene kat kem bina negara :(

    capo : anda kenal kah ghimau itu???saya tak punye blacberry la

  1. Bintang D'hati said...:

    Nak pinjam pocket pc saye? Ekekeke

  1. TeD said...:

    selamat berkursus!!!!!!! :D

  1. chenta said...:

    bintang : huhuhu..takpela..mesti tak sempat punye..

    ted : thanks!

  1. Capo Grande said...:

    chenta, kenal sgt...hehe...sejengkal je ngan sy almost everyday...hahaha...sempat lg beli blackberry ni...go go...

  1. chenta said...:

    owh..dia PPTM di seremban ye?huhuhu

  1. Capo Grande said...:

    yup, 1 opis 1 malaysia...huhu...

  1. bluefroggie said...:

    pehni ble la kompem da...

  1. chenta said...:

    capo : oic..so dia tau blog sy ni dr kamu la ye?

    froggie : blm lg..induksi lom g lg..

  1. Capo Grande said...:

    mungkin...sy kan follower kamu...huhu...

  1. shajimy... said...:

    masa sgat pack biler ksus btn nie...
    sya jgn lupe remind me bwak bju putih tu yekk.. i nie pluper yg amat dokk...

  1. chenta said...:

    capo : huhuhuh...

    shajimy : baju tu ade kat kluang ke muar??