Followers

Rupa-rupanya..

Monday, February 01, 2010
Lepas dapat komen dari cinderella_parker, baru la i terpikir. Bukan lagu Rihanna tu je tapi banyak lagi lagu lain yang agak pelik2 sikit. Tadi google pasal lagu I Kissed A Girl by Katy Perry. Wah,lirik lagu tu lagi dahsyat!
Antara liriknya..

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

No, I don't even know your name
It doesn't matter
Your my experimental game
Just human nature
It's not what, good girls do
Not how they should behave
My head gets so confused
Hard to obey



Kat website yang i tengok lirik lagu tu pun ada orang komen2 pasal lagu tu. Ada negatif, ada positif. Yang positif tu off course la peminat Katy sendiri...

Ni antara komen peminat Katy kat website tu (Klik untuk lebih besar)


Mungkin ada banyak lagu lagi kan? Apa contoh lagu yang anda tau? Mari kongsi!

4 maklumbalas:

  1. touyakaruma said...:

    sebenarnya terlalu banyak lagi lagu...

  1. Capo Grande said...:

    i kiss myself...pelik gak lagu ni...huhu...

  1. chenta said...:

    i kiss myself?huhuh