Followers

Pulang dari JB!

Monday, February 15, 2010
Semalam ke JB..Rumah my sister. My parents la nak g sane, so i follow je. Lagipun takkan i nak tinggal umah sensorang plak. Tapi semalam i n adik2 je yang ikut sis dulu. My parents gerak lambat sebab diorang banyak sangat jemputan kawen. Tapi kami pun ada ikut parents g jemputan kawen kat BP dulu b4 gerak g JB.

Sampai JB, g Senibong dulu. Booking untuk dinner malam nanti. Lepas tu baru balik umah my sis kat Persiaran Tanjung. Dalam kereta ada snap2 photo juga tapi photo masih dalam camera my sis. Masih belum transfer. So later on la ye.

Malam g dinner dengan family kat senibong. Booking pukul 8.30 malam. Tapi bila kami dah sampai, kami dapat makanan pukul9.45 malam!Itu pun setelah beberape kali kami tanya pada orang kedai tu. Kalau booking pun dapat lambat, baik tak payah booking kan? Sengal betul kedai tu! Dah la lambat, servis memang hampeh. Pekerja2 tak hafal no meja. Bila nak hantar order, boleh temangu2 plak. Tak tahu nak hantar kat meja mana. Makanan pun biasa saje. Tak sedap mana.Harga pun tak la murah pun. So lepas ni, my family n i memang takkan pergi kedai tu lagi la. Pangkah silang la untuk KEDAI CORNER 6, SENIBONG, JB!

P/S:Kalau sesiapa dah penah pergi kedai tu dan mendapat layanan yang berbeza sama sekali dengan family i, mungkin nasib korang baik. Nasib kami je tak berapa nak baik malam tu. Photo2 akan diupload kemudian. Mungkin lepas saya balik berkursus minggu hadapan.

3 maklumbalas:

  1. KaorU IchibaNa said...:

    "Pangkah silang la untuk KEDAI CORNER 6, SENIBONG, JB!"

    okeh,nanti g JB sy tak g pnyer =)

  1. shajimy... said...:

    babe, i dari dulu gi kedai tu babe..
    so far ok jerkk..cuma sekrg jek dah len!! mgkin dah besar kpla coz kdai dye pling glamer knun2nyer!!
    hari tu, i n fmly gi makan rase makannye dah len..tpi still leh mkn lar.. cuma dah tak umphhhh cam dolu..
    my sis siap tnye taukeh dye(sumbung!!) tukang masak dah tukar ker kak???rase kureng jek??
    hahaha..

  1. chenta said...:

    kaoru : kalau u nak try kedai tu. leh try..mane tau nsb u ok..

    shajimy : i memang kecewa dgn kedai tu..my sis pun same..aritu mase i g dgn tokey tu, 10x ganda lg best la dr tempat ni..sebab tu i ase kurg gila kat kedai ni...