Followers

Lunch di Pizza Hut!

Friday, February 12, 2010

Klik untuk lebih besar. Kesian tuan kereta ni. Boleh dia tak perasan!

Tadi time lunch g Jaya Jusco Bandaraya Melaka. Jusco yang baru tu. Kali ke empat untuk i. Semalam pun g sane gak.ahahahahah..Kali ni pergi berlima. Kak Sue, Kak Nora, Kak In, Cik Shu dan Cik Sya...I jadi driver diorang..

Kami tak meround habis pun JJ tu disebabkan kesuntukan masa. Sampai JJ pun agak lewat disebabkan jarak yang agak jauh dari opis (Awat ayat skema plak ni?). So dapat pusing2 jap je.Lepas dah pusing2, i ajak g makan kat Pizza Hut. Time lunch kan ada Sensasi Delight yang agak murah tu. So ok la kan?

Sampai Pizza, ramainya orang. Pizza situ pun agak sempit juga. Sampai kami yang berlima ni terpaksa duduk meja untuk empat orang punya. Tapi i dapat cuci mata sebab ada dua "kak kid" yang cute!!HAhahaa. Mampos la kene marah dengan my yunk. Hahaha..Ampun ye abi...

Yang amek order we all tu staff baru. Baru je kerja 3 hari. We all siap interview dia tau sebab dia macam terkial2 je nak amek order sampai ada misunderstanding. Tapi memang lawak la dengan staff tu. Kesian pun ada.Heheheh

Hari ni masuk opis pun lewat. Diorang siap la buat lawak lucass dalam kereta. Hahaha.. Dah la kereta depan buat lawak gak.Hahahaha








5 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    wahkakakakaakakakaka!!!!!!
    lawak gilerssssss..takle tahan siotttt

  1. chenta said...:

    tau takpe..i pun gelak2 drive

  1. anatayuni said...:

    nak kesian...tapi msti slh dia letak kete suka2 hati...
    nak gelakkan...padan muka dia..malunya

  1. chenta said...:

    kesian sbb org lain gelakkan dia..huhuhu

    tp mmg memalukan kan?!

  1. chenta said...:

    kesian sbb org lain gelakkan dia..huhuhu

    tp mmg memalukan kan?!