Followers

Kereta dah calar!

Saturday, February 13, 2010
Tadi g kuar dengan Jimy, her partner n her lil bro..Then masa nak parking kat Kluang Parade, boleh plak berlaku sesuatu yang memang buat i sedih gila!Huaaaaa

Time tu kereta banyak. Park plak kurang. Setelah dua kali tawaf, ada la ruang kosong. Tapi ada satu kereta Camry kot, amek ruang kosong tu sikit. Means dia dah over parking sikit la. I pun macam teragak2 je nak masuk sebab macam tak muat. Tapi mengenangkan parking takde dah. Jimy pun dah masuk, i nekad je la. Entah macamana, boleh plak belakang sangkut masa nak masuk parking tu. Habis la berlanggar kereta i dengan kereta Camry tu. I punye pintu belakang belah kiri, berlanggar dengan bumper depan kiri Camry tu. I cepat2 kuar balik parking, then terus gerak. I bukan saje nak lari tapi i memang dah cuak gila. Menggigil gak la tangan ni. I plak drive sorang je. 1st time sebenarnya i drive sensorang kat banda Kluang ni even i orang sini. Hahahahah. Al maklum la i bukan duduk sini. Sebulan sekali dua je balik. Itu pun kuar dengan family or siblings. So ni bila sorang2, memang cuak la...

Sampai kat tempat yang agak tak sesak sangat, i bentikan kereta n tengok tempat yang berlanggar tu. Huuuu..Sedihnya tengok. Even tak kemik, tapi bercalar...Tambah lagi la make up hodoh kat kereta i tu..Huuu..

Tadi balik, nasib baik parents takde. Adik lelaki je ada. Cecepat i carik wax my dad. Gosok kat tempat calar tu. Separuh je ok. Separuh lagi masih nampak kesan. Risau gila kalau my dad bising. Even itu kereta i, tapi takut gak dia marah...

Kalau la pemilik Camry tu maki i, i terima je. I memang betul2 tak sengaja. Minta ampun sangat2...

P/S: I memang masih tidak pro dalam driving. Masih P lagi ye! Hati pun tak tenang tadi. Ada krisis dengan someone..Erm....

10 maklumbalas:

  1. noor afzan said...:

    tu la susahnya kalau org parking x betul..
    camry tu teruk ke tak?
    ahaa~

  1. chenta said...:

    camry tu?entahla...tak tgk pun..dah cuak punye pasal..

  1. Aidi-Safuan said...:

    pergh...sian la kat camry tuh. konfem owner dier ngamuk

  1. AM SYA said...:

    tahniah dh mencipta sejarah~~huu

    kesiannyer

    i p0n pnah kena jgk

    seb bek abah x marah

  1. chenta said...:

    aidi : itula..takutnye..

    am sya : huhuhu..mlm ni dad tak nampak lg..tunggu je la esk pg.huu :(

  1. shajimy... said...:

    huhu sya...;P cmpom camry tu bgang giler ngn u..hee

  1. Capo Grande said...:

    adoi la kamu ke yg langgar camry sy tu?? sorry la sy dah termaki dgn kata2 kesat...ada rasa dikesat2 x??? hehehe...

  1. chenta said...:

    shajimy : agaknya la babe..huu..takot!

    capo : kereta kamu bukan myvi ke?huhuhu...

  1. eazlye said...:

    patot r camry aKuh kemek???
    adOi...ni camner skg nih???
    nk byr ke x???

  1. chenta said...:

    ces..hampeh je kamu kan!