Followers

Ke Kursus...

Thursday, February 18, 2010
Petang ni i akan attend Kursus Kenegaraan kat KBN KLIA until 22hb Feb. Bermakna i pun akan offline dari dunia blog dan FB sehingga 23hb Feb. 23hb Feb i cuti sebab nak g JPJ. Nak buat lesen full.Hehehehhe..

Starting last month until April, jadual i agak pack. Harap2 i dapat bertahan dengan semua ni. Badan dah letih2 sebenarnya. Tapi gigihkan juga untuk melaksanakan tanggungjawab..

I akan miss semua yang rajen komen2 blog i. Kepada anda semua, jaga diri baik2.. Jaga kesihatan. ^_^

Kepada my yunk a.k.a my sunshine..Jaga diri, jangan nakal2, tunggu sampai i habis kursus ye, sorry kalau i tak take care u untuk beberapa hari nanti. U jangan kecik ati dan rasa jauh dari i tau. I sayang u sangat2!



P/S: Hati tak tenang dari kelmarin. Semalam kat umah, buat ape pun serba tak kena. Risaunya. Doakan i selamat ye!

9 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    i xrase kecik ati pom... besar haty adalah.. hakhak..myampok jap.. wehhh hty2 drving... salam kenegaraan dari i!!!

  1. fiD said...:

    cian ea...

    nnti bf rindu,,huuhu

  1. chenta said...:

    shajimy : besar aty ye jim?bgs2..huhuhu..i tak drive..driver antar..hehehe

    fid : huhhu..sian i..

  1. cik bb
    jaga diri leklok di sana
    jaga kesihatan..
    sila membawa gula2 berangin agar tidak mengantuk disana..:)

  1. chenta said...:

    owh..thanks a lot cik alone...

  1. Bintang D'hati said...:

    Selamat berkursus adik chenta ku yg makin kendu.... Kalo rindu...sebut namaku ekekeke( sambil lari lintang pukang takut cik sunshine libas ngan tiang letrik!)

  1. Anonymous said...:

    sorry for this morning incident..

  1. shajimy... said...:

    hola bbe..cmne ksus?besh x?
    rindu i x? huhuhu ^^,

  1. chenta said...:

    bintang d'hati : hehehehe..takot ye?

    jime : kursus best!nnt i update story psl kursus k..nantikan entry terbaru i!