Followers

Ke Kursus...

Thursday, February 18, 2010
Petang ni i akan attend Kursus Kenegaraan kat KBN KLIA until 22hb Feb. Bermakna i pun akan offline dari dunia blog dan FB sehingga 23hb Feb. 23hb Feb i cuti sebab nak g JPJ. Nak buat lesen full.Hehehehhe..

Starting last month until April, jadual i agak pack. Harap2 i dapat bertahan dengan semua ni. Badan dah letih2 sebenarnya. Tapi gigihkan juga untuk melaksanakan tanggungjawab..

I akan miss semua yang rajen komen2 blog i. Kepada anda semua, jaga diri baik2.. Jaga kesihatan. ^_^

Kepada my yunk a.k.a my sunshine..Jaga diri, jangan nakal2, tunggu sampai i habis kursus ye, sorry kalau i tak take care u untuk beberapa hari nanti. U jangan kecik ati dan rasa jauh dari i tau. I sayang u sangat2!



P/S: Hati tak tenang dari kelmarin. Semalam kat umah, buat ape pun serba tak kena. Risaunya. Doakan i selamat ye!

9 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    i xrase kecik ati pom... besar haty adalah.. hakhak..myampok jap.. wehhh hty2 drving... salam kenegaraan dari i!!!

  1. fiD said...:

    cian ea...

    nnti bf rindu,,huuhu

  1. chenta said...:

    shajimy : besar aty ye jim?bgs2..huhuhu..i tak drive..driver antar..hehehe

    fid : huhhu..sian i..

  1. cik bb
    jaga diri leklok di sana
    jaga kesihatan..
    sila membawa gula2 berangin agar tidak mengantuk disana..:)

  1. chenta said...:

    owh..thanks a lot cik alone...

  1. Bintang D'hati said...:

    Selamat berkursus adik chenta ku yg makin kendu.... Kalo rindu...sebut namaku ekekeke( sambil lari lintang pukang takut cik sunshine libas ngan tiang letrik!)

  1. sorry for this morning incident..

  1. shajimy... said...:

    hola bbe..cmne ksus?besh x?
    rindu i x? huhuhu ^^,

  1. chenta said...:

    bintang d'hati : hehehehe..takot ye?

    jime : kursus best!nnt i update story psl kursus k..nantikan entry terbaru i!