Followers

Kau begitu sempurna.....

Tuesday, February 16, 2010
Entry jiwa jiwang. Sila click close kalau tak suka nak baca!

Hari ni genap hari ke 47 saya dengan si dia, cinta hati saya. Walaupun hubungan ni masih baru, tapi macam-macam perkara yang kami dah lalui bersama. Macam-macam masalah datang melanda yang membuatkan kami semakin memahami antara satu sama lain. Saya selalu terluka dengan dia. Begitu juga dia. Tetapi apa yang berlaku, membuatkan saya lebih memahami dia. Memahami jiwanya, peribadinya, sikapnya... Orang selalu cakap, dari kesilapan yang mengajar kita untuk melakukan yang lebih baik. Itu memang betul dan saya alaminya ( betul ke awak, saya lebih baik dalam memahami awak sekarang?ke perasan je lebih?)....

Hari ni saya sangat rindukan dia. Setiap hari pun rindu...Tapi hari ni rindu kuasa dua..Tadi dia call lepas dia tengok wayang dengan adik angkat dia. Dia mengadu yang dia sakit perut. Saya sangat risau bila tau dia sakit perut sebab saya tau, bila dia sakit perut, sakit tu memang teruk sangat. Memang saya sangat sedih bila tengok dia dalam keadaan sakit. Dia ada gastrik. Sama macam saya. So saya tau rasanya bila sakit tu datang. Sekarang saya jauh dari dia. Bila dia mengadu sakit, saya tak dapat buat pape. Tak dapat teman dia, tenangkan dia, tolong dia...Tapi nasib baik kawan baik dia ada dekat dengan tempat dia tengok wayang. So kawan dia teman dia dalam kereta. Bila dia sakit, dia memang tak boleh drive. Itu menambah kerisauan saya sebab rumah dia dengan tempat wayang tu jauh. Maybe dalam 25km.. Kesiannya dia...

Tadi dia msg saya lagi. Dia kata dia dah ok sikit dan nak gerak balik rumah. Dia suruh saya tidur sebab esok pagi2, saya akan drive balik ke sana. Mahu jumpa dia. Dia tak nak saya penat. Tapi saya tak boleh tidur. Saya sangat risaukan dia. Kenapa ye malam ni. Hati saya betul-betul rasa lain.... Saya taip entry ni sambil ada air hangat mengalir dari mata saya.............


Kau begitu sempurna
Di mataku kau begitu indah
Kau membuat diriku akan selalu memujamu

Di setiap langkahku ku kan
selalu memikirkan dirimu
Tak bisa ku bayangkan
Hidupku tanpa cintamu

Bridge:
Janganlah kau tinggalkan diriku
tak kan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Coda:
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adlah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna .. sempurna


Kau genggam tanganku saat diriku lemah dan terjatuhk au bisikkan dan hapus semua sesalku

Back to bridge

Reff:
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna .. sempurna

Sayangku engkau begitu sempurna.. sempurna.. sempurna..
P/S: I love u so much, sayang.....

5 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    huhu..nges lgi ka??;)

  1. me said...:

    erk, xsempat tekan close..dah terabes bace entry nih..hehe..

    wish both of u happiness..:)

  1. chenta said...:

    shajimy : dah tak nanges lagi ^_^

    me : erk..thanks ^_^

  1. hadapi semua dengan senyuman my dear ...:)