Followers

Hotel Grand Paragon

Thursday, February 04, 2010


 View dari tingkat 20


 Katil i yang clean n clear tu katil ye.Heheheh



Saya sudah ada di JB.Yeah!!Petang tadi i sampai sini bersama seorang lagi wakil dari Melaka dan 3 orang wakil dari Perak. Total 3 lelaki 2 perempuan. Sepatutnya kami check in di hotel budget a vista melati. Tapi salah seorang bekas bos i tamo. So lastly dia telah memilih untuk stay di Hotel Grand Paragon. I follow je!
Ok la hotel ni. Puas hati gila!Paling best toiletnya. Besar ok! Bilik seperti di atas adalah Deluxe Room. Rate RM190 semalamn for gov. Siap breakfast! So lepas ni sesiapa yang datang JB, boleh stay sini. Mahu tahu tempatnya? Sila Google Map!

8 maklumbalas:

  1. Chiko AzreeN said...:

    deathluver pun lepak citu ritew.. huhu masa tuh saye ade drebar cik adik wehh.huhuhu ... adess rase cam tak sempat nak ketemu

  1. shajimy... said...:

    ooo..tempat i pekse undang2...

  1. eazlye said...:

    waH2...ceLep kat paragoN yerk..???
    g r juMpe mRs reefa kaT jb tuh...
    huhu

  1. chenta said...:

    sis reen : owh..takpela..org tunggu smpai sis dh ade lesen..hehehe :P

    shajimy : owh..kat sini ye?best le u exam sini..

    eazlye : no contact mrs reefa pun takde..cmne nak jumpe ni?nak gak ajak jamming..hehehehe

  1. zaralyn said...:

    Lamanyer x ke JB... Rasa2 mcm x penah dgr hotel itu.. Area mana kah?

  1. eazlye said...:

    loh ko da balik mlk da..huhu

  1. chenta said...:

    zaralyn : owh...tau plaza pelangi?situ ade metrojaya?depan tu je la..

  1. chenta said...:

    eazlye : itula..lambat la..huhuh