Followers

Hari Kekasih Saya!

Wednesday, February 17, 2010
Orang lain sambut valentine pada 14hb Feb. Tapi i tak sambut sebab benda tu HARAM... Lagipun setiap hari adalah hari kasih sayang bagi i dengan my yunk (kan yunk?)...

Semalam kami telah menyambut hari kasih sayang kami pada hari ke 48 hubungan kami. Gegeh semalam i balik awal pagi (padahal nak elakkan sesak) semata2 nak jumpa my yunk awal. Banyak tempat yang kami dah pergi semalam sebab mencari barang2 untuk i bersiap ke kursus (wah!Siap la nak beli barang bagai. Macam nak ke bulan plak ko ye Sya!). Tapi b4 keluar, dia dah bagi saya SUPRISE!!

Dia bagi saya benda di bawah ni



Sayang, I LIKEEEE!

Jam ni special sikit sebab tidak menggunakan bateri. Hanya bergerak jika dipakai. Dulu kan i dah penah ada jam tapi i dah baling sampai pecah sebab marahkan tuan yang belikan jam tu. Tapi jam ini, i takkan sesekali baling sebab my yunk bagi. Weee.. ^_^

Lepas dia dah bagi suprise ni, dia ajak g kedai jam ni semula sebab nak ketatkan lagi. Yeah!Tangan i kecik comel je.Heheheh. Rupa2nya manager kedai jam tu seorang "kak kid"! I ingat malay tapi chinese rupanya. GF dia cantek. Itu my yunk cakap la sebab my yunk dah tengok GF dia. My yunk juga baik dengan kak kid itu. So lepas ni sesiapa nak beli jam, boleh ajak my yunk ke kedai tu sebab nanti my yunk boleh minta discount!Hahahahah..Kan yunk?

My yunk turut bagi i bunga. Tapi bunganya adalah.......


That's true, my sunshine?I'm so sweet? Heheheh


Motif baju pink, tudung pink dan bunga pink? Takde motif ye. Ni baru snap pagi ni sebab nak pergi kerja. malam tadi tak sempat nak snap!Hahahaha

My sunshine, i love u so much. Thanks for everything. Thanks for loving me. Thanks for taking care of me. Thanks for make me happy n brighten my day. Thanks for the all things that u give me. Im really appreciate it!

Disebabkan my yunk dah buat semua tu, i blanje dia makan dekat Sizzling Stonegrill, JJ Bandaraya..

Kedai tu dari luar macam menarik je. Tapi bila dah duduk kat dalam, macam tak rasa apa.Hehehe. Shajimy, datang la sini. Nanti kita g makan kat situ. Nak?



Fruit Punch dan Iced Lemon Tea


Ni Bee Hoon Seafood Tom Yam


Spaghetti Salmon


Black Papper Whipped Potato


Banyak menu lagi kat kedai tu. Ada daging burung unta, sup ikan yu.Tapi kami tak try la. takut!Hahaha

Kat bawah ni i yang gedik2 nak beli. Hahahah. Somel kan yunk?



Boleh tau yang mana tangan i?Hehehehhe

16 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    wahhh...cumeyyy bunge ituee....
    yeke sya pat diskaun??

  1. chenta said...:

    cumeykan bunga?

    ye..leh dapat discount sebab jam ni pun dapat discount gak my yunk cakap..dia g kenyit2 mata kat kak kid tu..ehhehe

  1. shajimy... said...:

    wahhh.. i nak makan kat sizzling tu...tpi xtaw jalan nk ke jj bdaraya.. bnyak x dye bgi dskaun??

  1. chenta said...:

    ala..u dtg sini, u roger i la..then i bwk la u g situ..ok?

    psl diskaun tu, u tnye fye ek..i tak tahu..itu antara dia dgn kak kid tu la..heehe :P

  1. .waaaaaa sooo sweeet
    .nak jam jugak!
    .nak bunga jugak!
    .nak makan makanan itu jugakkkkkkkk!!


    .err knp tgn macam same? ;D

  1. chenta said...:

    intan : sweet tak kami?heheheheh..nak jam, bunga n makan makanan itu?sila la ke JJ Bandaraya Melaka.Semua ada.heheh..

    kenapa tgn mcm same?hahahah..adalah! :P

  1. belah kiri tue tangan u..saya rasa lah..

  1. sHe~ said...:

    suwit gile,sya :)
    yep,valentine mane ley smbut,sbb tiap hari pun adalah hari berkasih syg.

    tpkan,suwit je anda berdua :)

  1. chenta said...:

    alone : belah kiri?cube u tgk jam yg dipakai..same tak dgn jam dlm kotak kat ats?hehehe

    she : thanks ^_^
    kami memang sweet.hahaha..perasan!

  1. fiD said...:

    bestnye pakwe banje mam kan, huhu

  1. chenta said...:

    owh..blanje mam tu sy yg blanje..sebab my yunk dh belikan jam n bunga..ngeee

  1. junphyo said...:

    nak mam jgkkk...
    nk munge jgkk...

  1. chenta said...:

    sila ke JJ itu..hehehe ^_^

  1. xnk pinjam jam
    juz nk pjm makanan2 d ats tu

  1. chikpud's said...:

    i gi nntu u blnje k.

    larr da ada sum1


    kata nk kapel?caner ni cik? ahahahahah

  1. chenta said...:

    mental x : nak pnjam?ada dlm perut..cmne?huhu

    chikpud : kapel?ala..anda pun sudah dipunyai seseorang kan?hehehe :P