Followers

Dilema

Friday, February 12, 2010
Nak balik kampung pun, i boleh jadi dilema kan?HUhuhu

I tau tahu la nak balik kampung hari ni ke esok. Yang pasti mesti jem kan? Itu yang i tak sanggup nak hadapi :(

Minggu ni amat bz.Sampai tak sedar masa berjalan. Macam2 hal jadi kat opis. Tensen je rasa. Jiwa plak kacau bilau.Tak tenang.

Minggu depan cuti + kursus. So tak masuk opis sangat. Harap boleh relaks la. Biar la penat kat tempat kursus. Jangan penat pikir hal opis ni. Tak terlarat

Badan masih letih lagi. Kesan tournament badminton hari tu. Tetiba je jadi pemain. Tak warming up. Tak practise. Sakit2 tangan ni. Macamana nak drive balik nanti.

Semalam jejalan kat Jusco baru. Boring jalan sorang2. Tapi nak buat macamane.. Takde member nak ajak. Pastu boleh plak terserempak dengan "makcik" opis. Terkejut plak dia tengok i kat luar.Heheheheh

Ni balik Johor, macam2 agenda yang my mum dah bagitahu kelmarin. Dia soh i get ready.. Huuuu..... Macam sengsara je tapi pasrah. Family sendiri kan...




Sian my yunk kene tinggal kat Melaka..Huuu

9 maklumbalas:

  1. biasalah keje bb..
    kadang2 malas pikir..tp kene jugakk pikir..
    rasanya u memang patut amik cutilah..rest betul2...:)

  1. slay86 said...:

    i blk sok pepagi..jom!!!

  1. shajimy... said...:

    pakai jerk TnG xjem time nak byau tol ^^,

  1. chenta said...:

    alone : erm...tak boleh cuti..ni nak g kursus BTN tu pun, bos mcm tak bg je..bos siap tanya wajib ke i pergi..erm..

    slay : nak balik sesame ke?hehehe..u drive ke pe?

    shajimy : tp kete mesti byk..dah la had laju kat tol dah kurg..tinggal 90km/j...huhuhu

  1. shajimy... said...:

    yeke 90? bilanyer kuat kuasa tak tawpom?

  1. slay86 said...:

    chenta: yup..nk skali ke ni..? okeh je..leh i tau umah u yg mana skali..huhuhuhu..

  1. chenta said...:

    shajimy : my dad la bgth td...

    slay : hehehe..takpe..i pun drive sndri..

  1. alah biasalah tue..tp better u utamakan ur btn tue..alah keje leh buat tp btn bukan selalu dpt taw..

  1. chenta said...:

    ye alone..betul ckp kamu tu