Followers

14 Blades + Cuti + KL

Thursday, February 25, 2010
Esok cuti..Yeaaa!

So esok i akan bergerak ke KL sehingga hari Ahad. Naek bus je. Tak drive sebab i tak terer jalan kat KL. Lagipun i akan berjumpa my sis di sana. So dia la drive. Hehehhehe

Lama dah tak g KL. Takde masa. Huhuhu..Pape pun, hari ni kene settlekan banyak kerja!



Semalam petang g maen badminton. So lepas maen, mamat ajak tengok wayang. Kitorng memang jarang nak plan2 ni sebab salu tak jadi. Salunya plan ondasport je. So disebabkan tak plan, lepas maen badminton semalam, terus rushing ambil baju kat dobi, g 7E beli topup, balik rumah mandi dan siap2..

Kul8.20malam, En Lim n Puan Noraini jemput i kat rumah. Mamat dan Cik Suhada dah tunggu kat MBO, Melaka Mall. Sampai MBO tepat kul8.30malam. En Lim terus cadang nak tengok cerita 14 Blades. Kitorang on je. Gegas2 beli tiket terus masuk panggung sebab cerita start kul8.30. Huhuhu..Gila kan kitorng? Tak plan punye pasal.

Cerita tu agak ok la.Tapi standard i la kalau tengok cerita kung fu ni, mesti i ada jerit2 sikit, tutup mata sikit.Hahahaha.Siapa yang pernah tengok wayang dengan i, tau la camne..Hehehehhe

Tapi at the end cerita ni, hero mati. Tinggal heroin je..Sedih gak la part2 akhir tu..huhu..I plak suka kat Wu Chun!Handsome boy!Hahaha..Even dia bukan hero, tapi boleh la dianggap second hero. Dia pun mati dalam cerita ni..Sedih..huuu :(



Ni la Wu Chun yang i suka tu.Hehehhe

Hero..


Penjahat!Lelaki tu adik hero.

Gambar heroin takde plak kat google..eheheh :P

So sesiapa yang belum tengok cerita ni lagi, g la tengok.Best gak la..

7 maklumbalas:

  1. un_sign said...:

    uit..leh lah kiter berjumper...
    ngee

  1. chenta said...:

    erm..tapi siapakah anda?

  1. un_sign said...:

    dee la
    kan da bgtaw semlam..lupala tue

  1. chenta said...:

    owh..dee..
    ok2..sowie..hehehe :P

  1. Capo Grande said...:

    i pernah tgk wyg ngan u...u xjerit pun...huhuhu...

  1. chenta said...:

    ish..bukan i ade jerit ke?gelak2besar..hahahah

  1. fiD said...:

    smoge enjoy d kl k...

    dah lame xlayan citer kongfu2 nie,hehehe..
    ]xde mase la...

    bz aje.