Followers

Cerita Na O Mei!

Tuesday, February 02, 2010
Abaikan search yang bukan2 itu!

I tak penah buat entry pasal cerita Na O Mei. Tapi ada plak keluar keyword kat nuffnang pasal na o mei ni. Means ada orang search pasal na o mei dan diorang link ke blog i. Pelik betul..

Sekarang baru i nak cerita pasal cerita tu. I memang tengok cerita tu dari mula sebab sebelum cerita tu cerita Cinta Balqis. So dah set dalam mind yang pukul6.30 petang ada cerita best kat tv3. So bila cerita Cinta Balqis habis pun, i still akan buka tv3 bila pukul6.30petang. Secara tak langsung, i tengok la cerita Na O Mei tu. Cerita tu memula macam buhsan jek. Tapi lelame ok la. Boleh tahan. Tapi kadang2 geram juga dengan Na O Mei tu. Lemah n baik hati sangat! Dah tu asyik ditindas je.
Hari tu ada baca paper pasal pelakon utama cerita ni iaitu Na O Mei @ Puteri Sarah Liyana (kalau tak silap i la). Muka dia lain sangat dalam paper tu. Mungkin sebab make up semua. Dalam cerita Na O Mei tu dia mane ada make up sangat. Hebat betul kuasa make up kan???
Cerita tu macam panjang lagi je. So sama2 la kita menonton cerita tu bagi yang menonton la..Huhuhu


Bisikan Rindu(OST Na-O-Mei)

2 maklumbalas:

  1. chenta said...:

    bos miang?
    huhu..tak tahu la kenapa hasil search bos miang tu melekat plak kat page ni..hahaha