Followers

Boys Over Flowers / Kkotboda namja

Tuesday, February 02, 2010





Habis juga cerita ni semalam (my yunk kata i terlambat sebab dia dah tengok dulu cerita ni kat chanel TVB KBS astro. Hampeh je!). Cerita ni macam cerita Meteor Garden dulu. Cuma Meteor Garden tu panjang lagi dari cerita ni. Tapi tak tahu la kalau lepas ni cerita ni pun ada siri kedua macam Meteor Garden!

Episod awal cerita ni i tak tengok sebab budak2 umah i tak suka sangat tengok cerita korea. Tapi lama2 i racun diorang untuk tengok.Heheheh.. Then lama2 diorang plak ternanti2. Kul830malam je semua dah kumpul depan tv. Mana yang kerja malam, memang miss la kan. I sentiasa ada kat umah waktu malam. Keluar malam pun dah jarang dah semata2 nak tengok cerita ni ( + my yunk tak suka i keluar malam).

Kenapa ye pelakon2 cerita Korea or Taiwan, semuanya handsome2 belaka? Buat hati i gundah gelana je!Hahahaah..Tapi memang betulkan? Handsome2 je semua. Budak umah sampai berebut la. Masing2 cakap yang handsome itu, bf diorang.Hahaha..Perasan lebihkan?!

Malam ni tak tahu cerita apa plak. Gantikan cerita Boys Over Flowers ni....

I tengok episod awal yang i termiss tu kat website mysoju ni...

8 maklumbalas:

  1. Bintang D'hati said...:

    Dah tgk filem korea 'my girl and i ' ngan 'lovely rivals' ? Kalo blm tgk ..kena tgk! Best giler. Wpun aku xminat sgt cite korea tp filem2 ni bjaya meracun aku sampai berbuih !(baca- mati!). Skrg ni tengah layan drama bsiri east of eden lak..nangis!terpompuan jap! huhuhu

  1. chenta said...:

    ye ke?nnt nk crk gak la cite2 tu semua..hehehe
    thanks sharing!

  1. Didi Nadhirah said...:

    tp tak suka tgk cite yang di alih bahasa

  1. aah...
    ++ ngan full house ngan snow queen...huk3...east of eden tue mase cuti sem rituh jer ikut, peh2...da nek blaja...hancur sumenye... =(

  1. shajimy... said...:

    wah kena carik nie..huhuhu

  1. chenta said...:

    to didi : kalau kat tb salunye mmg dh dialih ke bahasa cina kan?bukan bhsa korea or taiwan..

    to insan biasa : full house mmg best!

    shajimy : crk la babe!

  1. eazlye said...:

    xmiNat koRea..huhuu

  1. chenta said...:

    depends pada org..huhu