Followers

Bizi!

Wednesday, February 24, 2010
Bila dah lame tak masuk opis, memang akan kelam kabut la kerja aku. Sampai rasa tak terlayan dah. Sampai blur tak tahu nak buat yang mana dulu. Badan masih letih tapi otak perlu bergerak dengan cepat untuk settlekan masalah2 ni semua. Kerja i memang menyelesaikan masalah orang. So perlu berfikir banyak untuk selesaikan masalah ni. Jem la otak.Huuuu

Sekarang pun dalam proses menyiapkan logo bisnes my sis n i. Entah bila la nak siap. Kalau dah siap, boleh la nak lancarkan blog bisnes tu. So boleh la i promote kat sini. Harap2 ada la yang berminat nak beli.Ngeee...

P/S: I miss u so much, sayang....

5 maklumbalas:

  1. shajimy... said...:

    fuhh...giler buzy u ekk...

  1. fiD said...:

    uyooo...

    wat logo tue...

    pastikan logo tu ade mengena dgn hisnes uhuuuh

  1. chenta said...:

    shajimy : mmg bz sgt pun..semlm bos tmbh lg kerja..kene update 942buah jentera dlm sistem.ada mase 2hari je utk buat.pergh!gile la i....huu

    fid :yeah..takde mase skrg ni..

  1. Sharinginfoz said...:

    memang betul kan kalau dah lama tak masuk office, masuk aja kerja bertimbun2 tak larat dibuatnya..

    RM952 sekarang or RM1,000 tahun depan????

    Apasal suka marah??

  1. chenta said...:

    itula pasal...kalau tak masuk opis lame, mesti kerja byk..

    tp bukan suka2 tak nak masuk opis...