Followers

Tuhan Lebih Tahu

Sunday, January 31, 2010

Novel Tuhan Lebih Tahu..
Weekend ni i menghabiskan waktu dengan baca novel ni sambil2 menghabiskan waktu bersama keluarga tersayang. Menjadi driver ke sana ke mari.Huh!Letih tapi enjoy!

Novel ni best!Sebab buat i menangis entah berapa banyak kali.Huhuhu..Yeah!I ngaku i memang cepat sentap!Tapi nak buat camne..Novel ni memang sedih la.Cerita pasal seorang sahabat yang merosakkan sahabat baiknya sendiri. Seorang lelaki mulia yang sanggup menerima seorang perempuan yang tidak suci lagi kerana cinta dan kasih sayang. Bukan disebabkan simpati! Seorang isteri yang sanggup menjaga suaminya yang sakit dan hampir lumpuh serta setia cinta dan kasihnya pada suami tercinta walaupun pelbagai dugaan melanda termasuk dihina suami sendiri!

Memang banyak perkara yang i blaja dalam novel ni. Hal2 tu gak la buat i touching!

8 maklumbalas:

  1. cam besh jer...ermm..nanti nak beli lah..

  1. chenta said...:

    memang best!beli la...

  1. shajimy... said...:

    cik sya....
    i nak pinjam muley??
    hehehe...sharing buka xper kan..huahua

  1. chenta said...:

    boleh...bila mau?

  1. wahahahaha..

    satu buku yg beshh yer..

    apa kata kamuu cari buku tajuk cinta kau dan aku..

    buku tue ader kisah senget sikit lepas tu memang beshh cuba ari citer tue..

  1. chenta said...:

    cik alone, buku cinta kau dan aku tu sy dh lame bace..dh publish pun kat blog lame..hehehe :P

  1. hehhe yer ker??
    saya dah terlambat lah nie..:)

    pape ponn skang nie banyak novel chenta di pasaran lagi2 orang yang hangat bercinta sesuai lah sangat..:)

  1. chenta said...:

    yeah..kamu dh terlambat..hehe..kamu tgh bce cite tu ke skrg??