Followers

Spaghetti!

Friday, January 08, 2010

Nampak bestkan tengok gambar tu?
Semalam tetiba teingin nak makan tu.. Nak masak, just spaghetti je ade..
Bahan2 lain takde. Nak g makan kat pizza, takde geng... So ngidam je la sekarang ni.
Pagi ni plak teringat i penah buat entry i masak spaghetti kat blog lame. Nak tengok?Sila ke link di bawah
Tapi ape yang i masak, tak la sama dengan gambar di atas.Heheheheh

16 maklumbalas:

  1. shajimy said...:

    yumiess..sedapnyerr...
    tapi i cuma suker makan spaghetti my sis buat jek..

  1. chenta said...:

    sedapkan??

    nnt nk beli gak la bhn2nye..nk msk sndiri..hehehe

  1. zella said...:

    spaghetti... mmg sedap,sennag nk masak n ringkas... =)

  1. chenta said...:

    yeah..u rite zella!

  1. chenta said...:
    This comment has been removed by the author.
  1. shajimy said...:

    nnti deliveru kat i taw...

  1. chenta said...:

    tak nak jauh plak i nk deliveru kan..ehhe

  1. Aidi-Safuan said...:

    huhu..ingat nih gambar sebenar yang masak tuh. lain la plak~

  1. chenta said...:

    hehehe..itu gambar uncle google..heheeh :P

  1. Lok said...:

    sy ske spaghetti
    italian food mmg feveret saya
    spaghetti italianese mmg sdg berbanding pizza

    nnt msak..bglh saya

  1. chenta said...:

    boleh2...dtg la umah saya..hehehe

  1. CaTwOmEnS said...:

    Lain kali amik la pic spagethi yg sendiri buat.. tak kira mcm mana rupa pun.. amik je.. dan expose... tak yah malu ek..

  1. mytafa said...:

    ok la, jadi la gak, kan???
    saya lagi hebat la kot....sape nk order nasi, goreng cina, kampung, semua last2....sama kaler, sama rasa...hahaha

  1. chenta said...:

    to catswoman : ade je pic spaghetti yg i buat..cube u g link yg i letak tu...itu blog lame i..i dh letak pic spaghetti i kat situ..huhuhuh

    to mytafa : heheheh..sy terer msk ns grng cili padi jek :P

  1. Lok said...:

    rumah anda dimana?