Followers

Restoran Nakhoda, Restoran Terapung Ikan Bakar Umbai

Friday, January 15, 2010
Selase lepas, ada kontraktor Petronas blanje semua dak2 opis i makan ikan bakar!Hehehhe..Best la makan free. Dia blanje sebab kami dah terlibat dengan Turn Around Petronas. So dah penat2 buat keje untuk diorang, diorang blanje la makan. Balik kerja, kul530 terus gerak ke sana. I tumpang kete opismate je. Malas drive sendiri. Lagi pun jauh gak. Malam plak. So memang tumpang orang je jawabnya.

Macam-macam menu ada malam tu. Ikan je dah tiga jenis menu. Sotong dua jenis menu. Ketam, udang, lala, dan sayur. Memang kenyang sampai tak abis pun makan. Tapi tempat ni tak best sangat. Dekat Muara Sungai Duyung lagi best. Tapi dah orang blanje, hentam je la kan?Hehehe

Enjoy picts kat bawah!
Chinese boy tu antara pegawai atasan yang rapat dengan i
Yang gurl tu pun sama. Dia pun pegawai atasan tapi i rapat dengan dia. Orang lain panggil dia puan tapi i panggil dia kakak sebab dia panggil i adik!Heehhe
Ni yang ada dalam pinggan i. Tapi tak abis pun.huhuhu



Itu la pengarah i. Lepak2 dengan dia n staf lain tengok sunset sebelum makan!

Ni depan Restoran Terapung tu. Kat dalam restoran ni banyak kedai lain. Kami makan kat Restoran Nakhoda. Aras 1. Yang baju merah tu, i tumpang kete dia la mase g. Hehehe

Yang sebelah kanan baju oren tu, timbalan pengarah i. Sebelah kiri baju oren, pengarah i yang sangat baik ati tu. No 3 dari kanan tu la yang support our dinner that nite!hehehe


Ini bukan scandal baru i ye!Tapi masa nak snap pict ni jadi isu gak sebab Pinky pun ada. So time nak snap pict ni, dorang panggil Pinky soh tengok i curang dengan Pinky. Padahal i takde pape pun dengan pinky atau partner dalam gambar ni. Partner dalam gambar ni pun dah nak tunang!


Ni antara staf perempuan. Ada lagi yang tak datang

Ni geng2 yang makan semeja dengan i. Bukan i sorang je perempuan kat meja ni ye. Ada sorang lagi.

See..kan ada 2 orang perempuan tu.Hehehe

Opis i lebih pada teknikal sebab tu ramai staf lelaki je




Pinky yang pakai baju pink tu.Heheheh :P



9 maklumbalas:

  1. mie said...:

    mn gambo makanan nya...
    lapo plak ni..
    tiba2 ngidam nak makan umbai plak..
    hehheee

  1. Aini said...:

    bestnye.. nak ikan bakar jugak..huhu

  1. chenta said...:

    mie : gambar mkn dlm hp..cable plak ilang..tak dpt nak tepek kat sini..huhuh

    aini: best.lg2 free..hehehe..g la mkn..

  1. Mr Kamikaze said...:

    sedapnya mkn..laparnyer...bru blk keje nie..

  1. pinky tu yang paling kurang rambut ke??

  1. uit kammmo xselalu ader jamuan makan-makan nie yer..

    saya kalo ikut time mmg ader jer makan2 free orang belaje..

    kalo hr2 kan bagus..:P

  1. chenta said...:

    to mr kamikaze : lapa?g la mkn..hehehe

    to neburaln : mane blh bgth..heheheh

    to alone : ada je tp lbh pd teknikal..org admin ni kurg..

  1. sarah kalam said...:

    ruginye x g...
    npk sedap je...
    hehheehehe...

  1. chenta said...:

    itula kak sarah..nape tak nk ikut..huuu