Followers

Meow..meow..meow!

Friday, January 08, 2010

Kucing... I memang sangat la suka kucing. Dah lama berhasrat nak bela kucing. Tapi selalu je keadaan tak mengizinkan i untuk bela kucing.
Comelkan kucing ni? Bawak tido best ni!Boleh peluk2. Lagi-lagi kalau dapat bulu yang gebu-gebu!Syok!!
Ada tak sesiapa yang nak dermakan kucing mereka pada i?Heheheheh
P/S: Hari ni mood update blog je lebih!Hahahah

16 maklumbalas:

  1. seKut taWar said...:

    kucingmmg comey...
    tp tlgla fikir balik kalo nk tido ngan diorg..
    bkn pe..time tgh syok tido..
    tertindih lak diorg tu..
    tak ke naye..
    kamu kan tido buas..haha




    -ska ati wa je ckp camtu:P -

  1. Aidi-Safuan said...:

    hoho...kucing yang gebu2 tuh mahal woo

  1. Aiza said...:

    kita pun minat kucen... nak kucen??? boleh... amik laa... ekekekeke

  1. chenta said...:

    to aiza : nak amek kat mane??huhuh

    to aidi : memang la mahal..sebab tu tanya ade sesiapa nak bagi kucing tak..free.hehehe

    to sekut tawar : ces!mane ada saya tido buas..tido sopan2 je tau..hehehe :P

  1. mytafa said...:

    samalah kita...suka kucing gak...
    blog pon nama kucing..tp kucing kuyup la...

  1. Lok said...:

    kucing....
    sy benci kucing....
    kucing xmkn sayur....

  1. syahza said...:

    nak bela kucing ya?

    nanti akak outstation, akak singgah melaka anta roy suruh bbsya jagakan boleh? haha..

  1. CaTwOmEnS said...:

    sukanya comelllll....

  1. ++d++ said...:

    saya..

    saya..

    yuks!!

    xsuke kuceng..tapi kan orang yang saya sayang suke benor dengan kuceng

  1. chenta said...:

    kucing comel sgt kan mytafa?

  1. chenta said...:

    to d : kucing mmg comel la..npe d tak suke dia??

    to catswoman : yeah!

    to syahza : hah?akak nak bg roy kat org ke?akak dh tak nak jge dia ke?

    to elienz : ngeee...setuju2!

    to lok : ada je kucing makan sayur!

  1. Lok said...:

    kucing apa mkn sayur bayam..sawi..tomato..dan lain-lain lagi....
    jgn cakap kucing itu adalah Garfield...

  1. chenta said...:

    kucing yang tukar menu.sebab nak diet!

  1. ++d++ said...:

    saya xsuka sebab dye pernah mencakar muke saya ..
    lagi satu saya..


    alergik dengan bulu kuceng

  1. chenta said...:

    owh..ptt la.heheheh...