Followers

Mengidam!

Tuesday, January 26, 2010
I dah seminggu lebih mengidam nak makan spaghetti. Nak masak sendiri, mesti tak sesedap dekat pizza hut tu. Nak pergi pizza, takde teman plak nak ajak. So memang asyik telan liur je la..

Then tadi saje cakap2 dengan housemates..

"Bestnya kalau dapat makan spaghetti kat pizza hut tukan..."

Housemates plak bagi respon best..

"Uish..dapat makan pizza..cheesy lava..bestnye.."

So terusla kami plan untuk order delivery jew. Tapi b4 that nak juga tengok menu. So housemates pun menyelongkar la surat khabar lama. Kot2 ada iklan pizza. Tapi takde plak. I plak dengan tiba2, on lappy, google website pizza.(asal la i tak baut dari awalkan?)

Dah tau nak pilih ape, i try buat order on9. Tapi problem kat alamat plak. Lastly housemate offer untuk call.
Kitorg order meatball bolognaise spaghetti and cheesy lava splitzza (super supreme & royal masala). Tunggu punya tunggu, tetiba orang pizza call bagitahu rider dia salah amek pizza. So kene tunggu lagi sebab nak soh rider dia amek balik pizza. Then tak lama tu rider pizza datang. Tapi dia kata pizza salah.Perisa pizza salah and dia bagi pan bukan cheesy lava.. Yang kami punye tu dah bagi kat orang lain. Rasa nak marah je. Sebab prize still same padahal cheesy lagi mahal dari pan. Tapi rider tu minta maaf banyak kali then dia promise yang lain kali dia akan bagi pizza free! Kami minta dia antar pizza free tu esok..Hehhehehe :P

Pape pun, spaghetti i tetap ada!I likeeeee.....

Itula dinner i malam ni ^_^

10 maklumbalas:

  1. Eyriqazz said...:

    baru pekena pizza malam ni

  1. Aidi-Safuan said...:

    haha....da abes da ngidam nih?

  1. waa~ mkn piza~ haha.bosan2~ lalalala.

  1. chenta said...:

    pe yg buhsan??huhuhu

  1. chenta said...:

    huhu..thanks alone ^_^