Followers

Large Rec. Nuffnang!

Friday, January 08, 2010
Klik pada gambar untuk tumbesaran yang memberangsangkan!

Abaikan pada today's visit tu ye. Saya tau tak ramai yang visit saya. Saya post entry ni pun sebab tadi tetiba perasan yang rating kat tepi tu dah bertambah!(Rujuk pada kotak merah yang tak cantik tu). Dulu just ada Skyscraper dan Leaderboard je. Arini dah ada Large Rec! Apa maksudnya ye? Sesiapa yang terer pasal nuffnang tu, boleh explain to me tak???

14 maklumbalas:

  1. ZihNuN FaTiN said...:

    ini kes pelik..hehe

  1. chenta said...:

    pelik ke?nape??

  1. Nescafe ais said...:

    Mungkin jatuh dari langit? LOL

  1. Ema Teddy said...:

    owh large rec tu kn ads yg ade kt atas post yg petak tu, leaderboard yg atas sekali (kat atas header), yg skyscraper yg kat sidebar.

  1. Ema Teddy said...:

    owh large rec tu kn ads yg ade kt atas post yg petak tu, leaderboard yg atas sekali (kat atas header), yg skyscraper yg kat sidebar.

  1. chenta said...:

    to nescafe : takde maknenye..hehehe

    to ema : owh..clear!thanks a lot ema!

  1. Sharinginfoz said...:

    itu iklan awak yang letak maknanya ada 3 jenis iklan

    Petrol Tanpa Subsidi-RM2.10????

    Nak Gelak Ke Tak????

  1. chenta said...:

    ok2..sy dh paham..thanks ^_^

  1. shengfatt said...:

    ok... nuffnang rock! nanged u....nang this to read about sweet wedding with cupcakes....

  1. chenta said...:

    ok..done!nanged that entry..

  1. DaHLia said...:

    teruskan berusaha ya sis!!!

  1. CIKU said...:

    saya pun duk cari apa maknanya ada 3 star pastu dah tambah word rec lak..ingatkan nak dpt duit large rec gak..haha..almaklumla baru di dunia blog

  1. chenta said...:

    ciku : takpe..skow2 k ^_^