Followers

Edit Photo Contest

Tuesday, January 05, 2010

Pagi tadi masuk blog dL. Then dia ada cakap pasal edit photo contest. I memang minat sangat, so i tanya dia terus. Then tadi dia bagi url untuk contest tu. Blogger yang buat contest tu adalah cik ros. I baru 1st time tengok blog dia. Itu pun sebab contest ni.Heheheh. Harap2 dia tak kisah la ye dan boleh pilih i sebagai pemenang. ^_^
Syarat-syarat untuk join contest ni, sila la ke link ni. I tak copy paste pun.
Kat bawah ni ada beberape keping gambar yang i pertaruhkan untuk contest ni. Cik ros minta sekeping je tapi i tak tahu nak pilih. I paste je la mane yang i berkenan.hehehe.. Sesape yang bace entry i ni, boleh la tolong i pilih. Yang mana korang berkenan ye?







Semua gambar tu i dah edit lame. Dulu i sangat rajin edit gambar, tapi sekarang dah takde mase. ^_^

17 maklumbalas:

  1. shajimy said...:

    i dah tgok org len punyer..perghh dasatttt... terrer gak mengedit picture... i suker yg kaki tue...
    hahaha... see d leg...

  1. chenta said...:

    u dh tgk org len punye?ramai kan join contest tu?cuak plak!

    kaki?heheheheh

  1. shajimy said...:

    yupp..ramai babe... haibat2...
    kreatif tol..

  1. chenta said...:

    huhuhu..join la babe

  1. shajimy said...:

    hahaha..xnak r...i xghti nak edit2...
    kan jadi hape jek pict tu..

  1. chenta said...:

    yela tu..
    ala..photoscape kan ade..gune je la..senang je kan..

  1. Lok said...:

    begini rupa kamu
    tertanya-tanya sekian lama
    kamu ada bakat berseni ye...
    pe hadiah pertandingan ni

  1. chenta said...:

    lok : kenape kamu tertanya-tanya rupa saya?im not creative person...

  1. Lok said...:

    kerna saya xtau rupa kamu sebelum ni...semalam br aku tau rupamu bagaimana...

    so pe pkembangan kamu?

  1. chenta said...:

    kan sebelum ni sy ade letak gambar juga di dlm entry..

  1. Lok said...:

    yeke?xperasan pula saya

  1. iEnA eLiEnA said...:

    hye..
    rajin gak join contest kn
    nk wat iklan..hehe
    jom join contest lg satu ni
    mane tau berpeluang jd model
    :)
    do visit my blog & add me as ur referal.hadiah menarik!visit me at :

    http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html


    jgn lupe letak link sy if u masuk contest ini ye..
    hee
    gudluck~


    Contest INGIN MENJADI MODEL?

    Dianjurkan oleh HANNAH TALENT.


    Syarat-syarat penyertaan :

    1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)
    2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent
    3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.
    4.Letakkan blog Hannah Talent dlm senarai bloglist anda.
    5.Letakkan logo HANNAH TALENT diatas, di sidebar blog anda dan logo tersebut mestilah link ke Hannah Talent.
    6.Letakkan hanya SATU gambar yang jelas dan anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.
    setiap 1 ORANG perlu ada 1 BLOG DAN 1 PENYERTAAN sahaja
    Bagi kanak-kanak,ibu bapa buatkan 1 blog khas untuk anak mereka...
    (TIDAK DIBENARKAN MELETAK GAMBAR BANYAK2,AUTOMATIK DISINGKIR!!)
    7.Buat entri mengenai HANNAH TALENT dan sedikit penerangan mengenai contest ini.
    8.Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
    saya mengetahui contest ini dari blog :http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)
    9.Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke HANNAH TALENT.
    10.Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.
    11.Tarikh tutup :13 -01-2010
    Jadi...jangan lepaskan peluang keemasan ini ok!

  1. chenta said...:

    owh..thanks 4 da invite..

    but im not interested wif this contest..sowie ^_^

  1. cik ros said...:

    salam...tnks ya join contest..

    tp cik ros hnya perluakn satu pic je tuk dipertndingkn...

    so..sila pilih satu contest dn tggalkn msg pilihan kat shoutbox cik ros scepat mgkin ye..

    thanks yaa and gud luck..(^_^)V

  1. chenta said...:

    cik ros..sy plh gmbr yg ade perkataan muahx tu...then sy dh bg msg kat chatbox cik ros..thanks!

  1. Pisyek said...:

    pergh... hebat2 org yg join contest nih...

    cmne la pisyek nk menang...

    xde idea lg nk submit pic ape..

    ekeke~

    //lawatan hormat dari pisyek.com