Followers

Buah hati saya?

Friday, January 29, 2010
Klik pada gambar untuk lebih jelas


Malam tadi on fb jap. Add seorang member tu. Jumpa fb dia pun sebab partner dia, ada dalam list frens fb i. Dia tu agak rapat dengan i sebab kawan baik dia, "abang angkat" i.. 
I add dia, tak lama terus dia approve. Cepat gila!Gila kentang!Hahhahah.. Then lepas dia approve, dia terus tegur i. Tapi yang paling tak boleh bla bila dia tanya pasal buah hati i. Huhuhuhu..Awal2 dah tanya pasal buah hati.Nak tengok gambar bagai..Sibuk je nak tau.
Semalam pun ada opismate datang kat meja i. Dia nak tengok gambar buah hati i. Bila i kata i takde gambar my yunk, dia kata i macam tipu dia. Huhuhu.Haritu pun ada member2 yang tanya pasal buah hati..Ish..penting sangat ke sampai diorang nak tau siapa buah hati i ni??Macam2 la diorang ni..

P/S: Glamer juga my yunk ye.huhuhu

2 maklumbalas:

  1. eazlye said...:

    i pOn nk tgOk gak..buaH hati mu....

  1. chenta said...:

    huhuh,...rahsia..