Followers

Balik Johor

Friday, January 08, 2010
Yeah!Hari ni balik Johor (Shajimy kata i durhaka sebab keje kat Melaka!Hampeh je)
Minggu lepas minggu honeymoon so dis week kene balik Johor juga walau ape terjadi pun.
Lagi pun nak g tuntut ole2 dari Indon!Hehehe..Kain ape la my sis belikan tu....
Then nak bincang bisnes dengan sis. Maybe lepas ni i plak ikut dia g Indon.Sonok!

10 maklumbalas:

  1. shajimy said...:

    hak..hak..xsyg mulut tol shajimy tu kan...
    wah bisnes aper? cam besh jek...

  1. chenta said...:

    nanti kalau jadi, i bgth u ye bisnes ape yg my sis nk bt tu...
    hehehehe

  1. chenta said...:

    nnt i jual kat u.u kne beli gak!hahahaha

  1. shajimy said...:

    perghh blum buka bsnes dah pkse beli nie...

  1. chenta said...:

    hehehe..gurau je

  1. shajimy said...:

    hehehe..i taw..;p

  1. chenta said...:

    tau pun...babe, i tak sedap ati

  1. Lok said...:

    knp xsedap ati?
    bf lari kan dri ke?

  1. chenta said...:

    takla..bf sentiasa ada...

    tak tahu nape ase mcm ni..