Followers

Semalam lagi

Tuesday, December 15, 2009
Semalam balik lewat lagi..Menyiapkan report meeting petang semalam.
Taknak tangguh ke hari ni sebab hari ni nak buat SKT..
Masuk je kete, ujan lebat. So semalam ondaway balik kerja dalam keadaan ujan lebat..

Sampai umah, terus call my mum..Tapi cakap dengan my lil bro...
Wish besday kat dia..Dia pun cite la my dad belikan dia kek semua..Hal2 yang berlaku kat umah (He like a reporter!).Then tanya bila i nak balik.Itu memang soalan lazim!

Pastu dah abes dengar berita dari si kecik tu, cakap dengan my mum plak.
Mum pun tanya bila nak balik.Bila i cakap hari Khamis, lain je suara dia.
Then i terus la cakap i balik hari Rabu petang. Kesian plak kat dia.Mesti dia kelam kabut kat umah.Anak perempuan sulung dia nak kawen..Huhuhu...

P/S: Isu Pinky dah merebak 1 opis dan i memang sangat tidak suka.So mulai arini, tidak lagi admire pada dia!

10 maklumbalas:

  1. chenta said...:

    hahaha..
    entahla..
    tp tak suka la kalau kecoh2 kat opis..
    bt keje pun tak aman...

  1. ++d++ said...:

    hai bb,
    sehat ker kamoo?
    macam mana skt kamoo??
    ok x?
    saya cam drop sikit jer..
    sakett hati pon ader..
    tapi terima jerlah kan..

  1. chenta said...:

    skt br siap..
    tp blm dinilai lg..
    entah la..1st time kan

  1. Lok said...:

    kakak kmu yang di ijabkabulkan atau kamu?

    owh sudah ada pacaran ya..

  1. chenta said...:

    lok, saya penah cakap ke saya ada kakak atau tidak?saya penah bagitahu kamu ke saya anak ke berape???

  1. Lok said...:

    knp kamu mcm marah aja?
    dalam entri kamu yang lepas2 ada katakan kamu mmpunyai adik bradik ramai...dan kamu ada kakak...
    saya xtau kamu anak ke berapa..awak anak ke-4 ke?
    dr segi penulisan mcm anak ke-4..
    dan mungkin yang terakhir bg kategori wanita...

    saya hanya buat andaian.
    jgn jerit kalo silap..

  1. chenta said...:

    no..just silent...

    hahahaha

    lok, sy tak marah pun..just asking...
    entry lepas2?kamu bace setiap entry sy dr mula smpai abs ke lok??

  1. pijah@hakuna said...:

    ek eleh. admire je lah pedulik ape.

    eh sya kemsalam sume femili ek. selamat pengantin baru tuk kakak kau. selamat bejuang di hari tesebut haha ko paling sebuk aku komperem

  1. chenta said...:

    pijah : insya allah..aku akan smpaikan salam ko tu..ucap selamat pengantin baru pada akak ko gak ye!

    aku memang dah bersiap sedia ni.memang dh agak aku yg plng sebuk dan menyebuk..hahahaha..bukan hari tersebut je tapi 2ari seblm dan 2ari selepas..uwaaa!