Followers

Pening

Friday, December 04, 2009
Pening pale..
Pagi meeting jabatan..
Jap lagi meeting dengan Petronas..
I plak dah pening2 lalat ni..
Ubat dah telan..

Uwaa...takde orang ke nak amek tugas i ni???

16 maklumbalas:

  1. Am Sya said...:

    sbr yer...

    i lg penin...

    dh 3 mggu mngangur..

    tolon ksian..wuuu~~



    ^SyASyA^

  1. chenta said...:

    meh buat keje i..huuu

  1. ++d++ said...:

    BB,
    I pon dah pening pale jugakk nie..
    dari tadi sampai skang..
    macam nak mun-mun jer
    dari semalam balik kul 10 malam
    nie hari jumaat pon macam semalam sampai xder masa nak rehat..letih kan..

  1. carik matchai tlg watkan....

  1. chenta..
    kene crk sowg matchai tlg watkan...

  1. siput_uda said...:

    let me take over.. u duk tepi2 tgk i wat keje.hahaha..

  1. dah g klinik belum? dah lega sakit? akhir tahun mmg semua orang bz..kecuali orang2 tertentu saja..hehe

  1. chenta said...:

    to d : itula d..banyakkan keje kite..tp i tau..u lagi banyak keje..so keje, keje gak ye..rest sangat penting!

    to fye n shark : takde matchai yg nak tolong la..huuuu

    to neburaln : tak g klinik pun yunk..itula penangan akhir tahun...

  1. ++d++ said...:

    tuelah..
    ingatkan jumaat dah reda..
    rupanyer arinie lagi quite bz..
    bos suruh tukar everything yang di submit,,
    cam giler jugakkk nie..
    bilalah mau rest cikk bb oi

  1. chenta said...:

    to d; bos awk ni d..asl dia soh tukar plak?d, awk tukar la ke jabatan lain..sian awk..

  1. ++d++ said...:

    tuelah..
    arinie n minggu lepas memang bad luck betull..
    kene marah agie..
    kene tanggungjawab apa yang saya buat..
    ohh bukan main2 kene tanggungjawab..
    tapi sebab bende yang leh aibkan keje saya jugakk aduhai...

  1. chenta said...:

    erm..sian kamu d...
    kamu mmg kne tukar ke jbtan lain..
    kamu mcm terseksa je dgn kerja kamu..
    nnt last2 kamu yg skt

  1. ++d++ said...:

    tuelah..
    saya tunggu nak sah jawatan jer..
    yerlah bb,
    bukan terseksa tapi
    ramai yang push dan ramai yang dengki dengan saya nie..huh

  1. chenta said...:

    sbr k..
    brape lame lg nk confirm?

  1. ++d++ said...:

    tengok lah next year..
    saya dah hantar semua sijil dan yang diperlukan..:)

  1. chenta said...:

    sy ni lame lg nk confirm :(