Followers

Patutla!!

Wednesday, December 02, 2009
Patutla ex boy tu terhegeh2 kat i...

Tadi tetiba menyelongkar (betul ke ayat ni?) frens kat friendster lame i.Then g pada page my ex boy yang i cite dalam entry lepas. Then tengok status dia "Single"!
Eh, sejak bile ye. Dulu mase punya gf statusnye "Married"!Now dah single?Pastu page gf dia pun dah takde kat top frens. About me dia pun dah takde tulis psl gf dia.Tapi tak tahu la kalau dia saje nak tulis singlekan sebab mase couple dengan i dulu, dia pun tak ngaku i ni gf dia. I ni hanya sekadar teman tapi mesra. Itu la yang dia bagitahu kawan2 dia termasuk gf dia tu!
So maybe nak usha yang lain, so letak la status single..Tapi tak tahu la kan..

Sekarang i sudah paham!

18 maklumbalas:

  1. .haish, buat bodo saje
    .x yah layan n jgn cair!
    .huehuehue~

  1. chenta said...:

    tak pun...
    hehehhehe

  1. ++d++ said...:

    dah agak ponn
    dah2 jangan duk layan..:P

  1. shajimy said...:

    sengal mamat tu...
    giler meroyan lar tu..wahkakakaka

  1. chenta said...:

    entahla..huhuhu..
    mungkin sbb dia dh insaf n nk kwn semula..

  1. chikpud's said...:

    hahaha that boy desperate sgt.gagal!

    jumlah kapel dgn i jek...:)

  1. Am Sya said...:

    tehegeh2 eh??

    ckp kt dier..bole blahh!!

    huhuhuhu~~






    ^SyASyA^

  1. chenta said...:

    huhuh..baek syasya ^_^

  1. Capo Grande said...:

    ala...i jugak single dari dulu hingga kini...moga2 xselamanya...huhu...nak gak rasa tukar status kat fb or fs...mari2 i sdg promote diri ini...huhu...

  1. chenta said...:

    sape mahu capo?sila2..
    dia tgh promote diri tu..
    ehehehehhe

  1. dia dah divorce ke? atau blum kawin tapi dah divorce? haha

  1. chenta said...:

    belum kahwin tapi dh divorce..hehehe

  1. Lok said...:

    pe yang kamu sudah paham?

  1. chenta said...:

    harus ke bagitahu kamu Lok?

  1. Lok said...:

    yang mana bermakna bagi kamu...
    chenta dgn wanita atau chenta dengan lelaki?

  1. chenta said...:

    chenta dengan lelaki la...
    kan itu fitrah manusia..

    kenape Lok?
    kamu ini siapa ye?