Followers

Owh..semalam

Wednesday, December 02, 2009
Semalam balik kerja dengan cepatnya akibat teringat temu janji mahu menghantar orang yang kene pukul dengan saya ke klinik.Saya ni kan baek orangnya.Dah pukul orang, harusla hantar ke klinik pula..Hahahahahah...
Bile sampai umah, orang tu plak tak nak g klinik.Owh, mengadanya!Geram tapi masih sabar n cool~~
Pastu housemate ajak jogging plak.So harusnya setuju sebab nak g buat aerobik lagi.Macam last week.
Owh, memang syok ye!Instructor semalam ensem!Tapi tak best macam last week.Hahahah...
Kul7 baru gerak balik.Then housemate laen plak msg.Kata ada g pasar malam.So, harusla melencong ke sana pulakkan??
Memborong dengan banyaknye.Siap tak cukup tangan nak pegang.Macam2 makanan ada.Balik umah, tengok balik ape yang dibeli.Huhuhu..Banyaknya.
Tetiba teringat.Ces!Baru mengeluarkan peluh dengan banyaknya, tetiba makan pun dengan banyaknya.Boleh berjaya ke misi untuk kurus?Huh!Misi gagal!



Owh, banyak plak orang melawat blog saya semalam sampaikan nuffnang agak tinggi.
(Padahal takde la tinggi mane kalau nak dibandingkan orang lain.Hahahah!)
Sila klik pada gambar untuk tumbesaran yang lebih jelas!

6 maklumbalas:

  1. shajimy said...:

    hahahahahahahahah....
    tengok....kan i dah cakap....
    tengokkk....tengokk...

  1. chenta said...:

    hahahha..tengokkkkkk!

  1. shajimy said...:

    nnti time akak u kawen u kai bengkung kasik muat baju u...

  1. chenta said...:

    bengkung?tamola..terseksa jek!

  1. awak, nuffnang ni dpt income tak? uiihh..kiranya awak dah byk income nih..ye

  1. chenta said...:

    dpt income..
    tak byk pun sbb tak ramai yg klik iklan tu..awk klik la byk2 ye..hehehe