Followers

Entry Khas Untuk Lok!

Wednesday, December 09, 2009
Lok,
Thanks sebab selalu kumen2 kat entry i..
Tapi i nak sangat tau kamu ni siapa..I mahu baca blog kamu juga...

P/S: 1st time i buat entry pasal blogger lain yang kumen entry i

4 maklumbalas:

  1. Lok said...:

    apa yang terlintas di fikiran kamu
    smpai mncrk aku?

  1. chenta said...:

    tidak terlintas apa2..cuma mahu tau kamu siapa...

  1. Lok said...:

    sungguh dasyat...
    mnerbitkan satu entry untuk aku...
    kenapa?
    kenapa org lain tidak dibuatkan sebuah entri eksklusif sebegini??

  1. chenta said...:

    tidak lok..
    hanya org yg sy xtau identiti mcm kamu je sy bt...