Followers

Saya Tak Suka!

Friday, November 20, 2009

Sesiapa yang rasa dari arah yang saya tak suka dalam live traffic feed tu, tak perlu la masuk blog saya lagi.Noktah!

22 maklumbalas:

  1. ++d++ said...:

    adehhh cik chenta janganlah marah2.
    xelok taw hari jumaat nie..
    :P

  1. ++d++ said...:

    makin sakit hati..
    agaknyer cumel muka kamoo tue..:)

  1. .uit sayang
    .siapa yg anda x suke tuhh
    .ceta kt i meh

  1. chenta said...:

    intan: syg, ade la org tu..tamo cakap..

    d : tak comel la

  1. siput_uda said...:

    sape ni.. blogger ezreefa kot.. dia pun kat sarawak skang ni..

  1. is said...:

    eh, aku ada di situ.
    aku ke??
    matila..

  1. "biarkan...biarkan....buatlah tak tahu,ada mata pandang..ada telinga dengar..ada mulut diam..."

    -pak pandir

    tetiba teringat lagu ni

  1. chenta said...:

    siput uda : sis, kalau ezreefa tu, bb tau. dia punye url akan tnjuk KL.dia sendiri pun ckp url dia KL.maybe sebab lain jabatan dia under KL..

    is : bukan kamu.pasti!

    neburaln : tak suka la!

  1. Rie Zarchry said...:

    saya la tuu..nape ek benci sgt?
    masih xleh maafkan saya?
    bukan ke kita sama2 ada salah..
    bleh x let bygone be bygone?

  1. Rie Zarchry said...:

    sori if awk xske sy komen sini

  1. chenta said...:

    incik yang berkenaan,

    saya memang tak suke awak komen kat blog sy.awk masuk blog sy pun, sy tak suka.so lepas ni tak pyh la nak bce blog sy ni lg...

    kita same2 ade slh?
    may i know...ape slh sy????
    ada ke sy curang dgn awk dulu???

    memang sy benci awak..
    dan sy harap awk tak amek tau hal sy lg....

  1. ++d++ said...:

    rie dan bb
    xpayah lah gado2..
    saya rasa korang jangan lah membenci sesama sendiri,
    bende dah lepas kan..so maafkan jerlah..

  1. chenta said...:

    incik d, awak tak tahu ape yg sy rasa....if urself in my shoes...

    entahla...

  1. ++d++ said...:

    saya memang xtaw kisah korang yang sebenar, tapi saya taw rasanyer bila dah break..

    maybe u have reason bb y u benci dye..tapi takkan sampau bebila u nak membenci kan??

    y not both of u jumper sesama n talk apa yang patut..

  1. chenta said...:

    d : yes..smpai bile2 mmg sy benci dia...i harap u hormat keputusan i, d...

  1. ++d++ said...:

    ok saya hormat keputusan kamoo cik chenta..
    by tha way semalam saya jumper achik , saja borak then citer pasal u skang di melaka
    dye kim salam kat kamoo

  1. chenta said...:

    achik?yang kite lepak same mase new year tu ye?

    ok...ada amek no hp dia tak?

    d, nape blog kamu tak leh kumen?

  1. ++d++ said...:

    yup2..
    achik tu lah yang lepak sampai ke pagi sarat tue
    ahaks
    saya ader no dye..
    eh boleh lah cik chenta kalo nak kumen2..huhuhu

  1. chenta said...:

    nk no dia!

    sy try tak blh pun.. :(

  1. Rie Zarchry said...:

    ok..skang ni awk nk ckp sume slh sy?
    xde curang? ntah la..sy pun xnk pk psl mende dh lepas. if awk xnmpk slh sendiri n asyik nmpk slh org lain, xpe la..sy just nk ckp sy mintak maaf sbb sy tau salah sy yg mana..

    tp please la, awk..go on with ur life
    jgn hidup dlm dendam even kalo awk rs mmg sume slh sy

    once time dlu really sy rs fed up ngan girls
    n sy xpenah tipu psl tu
    sy xpenah ada org lain ms sy dgn awk
    but it's ur choice to believe or not

    ok la..i'll never drop by ur blog lg if itu yg mgembirakan hati awk

    once again, sorry for everyhing.

  1. chenta said...:

    awk tak pnh ada org len ms dgn sy?
    dah tu yang awk tido dgn anis ms kapel dgn sy tu pe?
    byk benda yg awk bt dgn dia ms kapel dgn sy..awk pkr la sndiri..itu ke namanya awk takde org len ms dgn sy???

    lg 1, sy tau awk ade cite mcm2 dgn kwn2 ttg sy dgn awk..awk siap la ckp sy duduk serumah dgn shaz semua..pdhal dia tak pnh duduk serumah dgn sy! lgpun sy jumpa shaz, mase tu kite dh totally break!

    kte break b4 sy lapor diri kerja..awk sndiri tau sbb nya kan??

    sy dgn dia lepas sy dpt kerja...so sy juga slh ke???

    1 more, kalau sy nk berdendam pun..itu hak sy!kalau ada org nak ckp sy mcm budak2 sebab bersikap mcm tu, sy tak ksh pun..tapi sy tak berdendam pun dgn awk..cuma sy benci awk.itu saje

    im stil go on wif my life even i masih benci u...

    thanks!