Followers

Pisau Cukur

Wednesday, November 11, 2009

Semalam pergi tengok wayang midnite cite Pisau Cukur..Wah!Menarik juga ye cite tu.Pergi bersama-sama my sis n en Munsyi di GSC Alamanda. Masuk je wayang, teringat nak msg incik Slay86 sebab isnin ade cite2 dengan dia nak tengok cite tu. Tapi dia bz plak.Kesian dia. Now sesape mahu tengok cite Pisau Cukur, ajak la incik slay.Dating sekali pun boleh kan incik Slay?Hehehheheheh..

Overall cite tu best juga la. Ada humor. Berjaya juga Rafidah menghasilkan skrip yang bagus.Jalan citenye pun ok.Ringan dan menarik.Takde nak pikir sangat tapi teruja nak tengok setiap part.

Then mase nak masuk panggung wayang, terserempak la satu group ni. Ade sorang guy tu, muka macam my ex boy, hakim. Gaya dia, rambut dia, dress up..ish..memang hampir serupa la.

Pastu lepak habis wayang, lepak kedai mamak kat Persint 9. Ada gak guy tu!Jodoh ke pe ni?Dia duduk depan i.Kira mengadap la.So memang lagi la dapat tengok muka dia dengan jelas.

Buat i teringat je.


So, kesimpulannya, pergi la tengok cite Pisau Cukur tu ye.

5 maklumbalas:

  1. TeD said...:

    kesimpulannye, jgn takut untuk make the first move minta contact num that guy... or bagi hint... :)

  1. chenta said...:

    hohoho..
    taknak la..dia dgn gf dia..

    agpun..i kan ade PInky!hehehehehhe

  1. slay86 said...:

    ye..da tgglkn i, soh org len lak g teman i..ehehe..

  1. eazlye said...:

    dPt shicK x tiMe tgoK tuh????
    aKuh g tgOk Last suNday...oK Lar..fuN...3/5...!!!
    hehehe

  1. chenta said...:

    slay :ala..bukan sengaja nk tinggalkan u..u pun bz je..jum kite tgk 2012 arini!

    eazlye :ok gakla cite tu kan...