Followers

Pinky Again!

Friday, November 06, 2009
Nak cite pasal Pinky lagi..

Semalam memula i yang park kete sebelah dia..Tetiba mase balik, kete dia dah ade belakang kete i plak..Kelmarin i kan MC. Demam. Then ada member i call, cakap Pinky tanya nape i tak datang.Pastu member i boleh plak usik2 i dengan pinky.Even i takde kat opis time tu, i malu juga tau!Then semalam i dah datang keje, dia tanya sakit apa.
Petang semalam, i banyak tolong dia settlekan probs dia. Then i saje cakap next week i takde seminggu, takde orang la nak tolong dia. Macam2 plak dia tanya i. Nak pergi mana. Buat apa. Pasal apa..Huhuhu..Macam polis plak!Huhuhu..Tapi sonok je layan dia..Hehehhe
Next week, seminggu la rindu nak tengok muka dia.. :P

0 maklumbalas: