Followers

Hujung minggu

Monday, November 16, 2009
Hujung minggu telah dihabiskan dengan aktiviti2 tersebut :

- Hantar baju mase g kursus seminggu tu ke dobi.Petang ni balik keje baru amek

- Nak antar my baby ke car wash, tetapi cancel sebab ujan lebat!

- Buat rambut. Sekarang rambut dah lurus balik. Belum sempat amek gambar..Nanti akan publish..Huhuhu

- Tengok cite 2012. Sangat best!Lagi best dari Pisau Cukur. Rasa macam tengok cite hari kiamat. Lepas tu, macam cite Nabi Nuh dan Bahteranya..

- Tengok cite Where Got Ghost. Even cite dah lame, tapi tengok je la sebab tiket free!Esok cite Tsunami HunDae.Tiket free juga!Ngee~

- Habiskan novel yang setebal 900pages tu.Huh!Berjaya juga...

Macam bz kan?Hehhehe.Tapi arini kat opis lagi bz.Seminggu tak masuk keje, fail banyak dah atas meja.Then ada pegawai dan pengarah baru masuk. Betul seperti yang dijangkakan semasa kursus lepas. Akan jadi orang pertama yang dicari oleh pengarah baru. Siap dua kali perkenalkan diri!

4 maklumbalas:

  1. ++d++ said...:

    wahahhaha bz yer kamoo..
    saya nie ha nak pi kursus pon xdapat,
    kerja makin banyak..dah lah kene menangung kerja skang nie, xdapat nak cuti...:(

  1. chenta said...:

    mmg bz pun..
    kje yg dorg bg minggu mase kursus, tak sentuh pun lg..
    pg td dorg dh tmbh kje lg..huuu

  1. MiSsyLiLy said...:

    bz nye... tp sempat gak tgk wayang... sis gak tak sempat tgk.. mencik!!.. huhu

  1. chenta said...:

    tgk wyg mmg sempat je sis!hehehhe