Followers

Haruskah?

Tuesday, November 03, 2009
Haruskah saya enjoy sedangkan gaji lambat lagi?

Huhuhu...
Pekerja gov memang lambat lagi gaji sebab bulan lepas gaji awal. So merasa la tak boleh enjoy sesakan bulan lepas dan bulan ni.No shopping ok! I pun turut la merasakan..Dengan bil broadband dah tangguh 2months..Dengan kursus next week..Duit umah sewa, duit tempah baju untuk wedding bulan 12, duit makan, minyak..Hohohoh..
Tapikan..Semalamkan..I telah menghabiskan masa makan2 ice cream cake kat Burger King..Makan malam kat Pizza.Pizza ada pizza baru..Best..Menarik...Minggu lepas je lunch asyik ngadap McD...Hahahahaha...Haruskah makan mewah je setiap hari sedangkan duit dalam bank menyusut setiap hari?
Harap2nya takde la benda buruk berlaku sehingga gaji nanti. Jangan la baby meragam. Jangan la datang macam2 musibah..

Ya Allah, tolong la hamba-Mu ini ye...Amin... ^_^

P/S: Next week berada di Putrajaya seminggu..Ada sape mahu dating same??

6 maklumbalas:

  1. ++d++ said...:

    ahaks2..
    memang terukk kan..terasa jugakkk duet hampir2 nak menyusut..
    wid agi teruk berturut2 kene pi cameron ngan perak adeh...
    memang sakan menyusut..

    entry nie saya rasa bb kene lah wat penjimatan yang singkat2 maksudnyer xperlu untk belanja yg mewah sedangkan kiter mengalami masalah kemerosotan duet..tapi tue terpulang lah, pokok pakaal u kene pandai2 wat belanjawan diri yer..

  1. shajimy said...:

    haha..betoi2...
    macam2 pikir nie...
    cepat lar gaji..

  1. chenta said...:

    to wid : ehem...psl belanja mewah tu...hehehehe..semlm kat burger king n pizza tu org blanje..breakfast n lunch arini pun org blanje...hehehehehe

    to shajimy : itu la pasal..lamenye lg gaji ni...

    to sis : org tak drive la...driver antar..hehehehe

  1. ++d++ said...:

    amboi2 ader org belanjer..
    besh nyer dye..
    macam nie nak ikut sama la..ngee

  1. chenta said...:

    heheheheh..
    kebetulan org tu ade rezeki lebih..itu yg dia blanje..heheheh