Followers

Di sini..

Tuesday, November 10, 2009
Today, 2nd day kat putrajaya ni..Kursus memang buhsan tapi best sebab tak perlu masuk opis even ade gak orang2 opis yang mereportkan masalah mereka pada i.Tak kisah la.Asalkan tiada di opis.Then semalam dan arini belajar pasal Linux Server.Wah!Macam menarikkan?Tapi memang pening sikit.Lagi2 bile nak ingat command untuk macam2 function.Huhuh..Ternyata GUI itu lebih menarik!
Semalam sempat berdating sama incik slay86.Eh!Berempat kira dating jugakan?Hehehehheh.Tak kisah la.Nak namanya berdating juga.Thanks ye incik slay.Bawa kami makan kat kedai yang agak sedap, pelayan blur, juruwang tangkas!Hahahah...Kalau sempat, kita dating lagi yeah.Kalau u sudi la.Heheheh...

Malam ni tak tahu plak pe plan. Incik ted free tak?!Hehehehhe

6 maklumbalas:

  1. slay86 said...:

    haha..ok..kira dating gak la..tp bkn i yg blanje mkn..huhuhu..lau free, roger je..as i always said, i'm always free 4 u..hahahaha..

    poyo gilerkn..tp tgk dl la cmne..if i ad urgent business yg perlu di catch up, so, might need 2 postpone our plan..

  1. chenta said...:

    i free je..
    tak kisah la bile2..tunggu u la free..
    ckp je always free for me..tp..hhahahahaha

  1. TeD said...:

    hehehe... malam ni me tak free la dear... nak tengok baby baru kat klang... ermm, let's plan other day... u seminggu kat situ kan... :)

  1. chenta said...:

    yeah..
    tp esk mlm i ade dinner..then tinggal ari khamis je..sbb jumaat ptg dh blk..huhuhu

  1. TeD said...:

    alaaaaaaa.... cepatnye.... nanti me roger2... kite makan sate ke kan... :)

  1. chenta said...:

    orite..

    tp kalau tak sempat..next time la nampaknye..huuu