Followers

Balik Melaka..

Friday, November 13, 2009
Hari ni hari last kat Putrajaya.Tengahari nanti dah balik Melaka semula.Maaf la mane yang tak sempat nak jumpe tu.Malam ni plak ada orang ajak tengok wayang cite 2012.Esok nak kemas barang.Basuh baju seminggu punya.Letihnya..
Minggu ni memang tak dapat balik Johor.Bz memanjang.Minggu depan kena balik la nampaknya.Nak tunggu raya haji, lambat lagi la plak.Incik Slay86, balik Johor ati2 ye..Kirim salam orang Johor.
Bulan 12 dah sibuk.Lagi banyak nak pikir.Cuti masih tak lulus lagi. Bulan 12 pun ada TA Petronas. Mesti banyak kerja. Nak kene semak 1300lebih kad jentera Pertonas tu.Nak kene ajar juruteknik sekali troubleshooting masalah sistem sebelum cuti nanti.Wah.Kelam kabut gak ni..

Pape pun, last day kursus ni kene enjoy!

2 maklumbalas:

  1. chenta said...:

    waalaikumussalam ^_^