Followers

Aliens in the attic

Thursday, November 19, 2009

Semalam g tengok cite Aliens in the attic ni plak. Best juga cite ni.Kelakar!
Aritu ada kata nak publish gambar dengan rambut baru. So ni la gambarnya. Maaf kalau tak jelas sangat!
Ni gambar sabtu lepas.Masa buat tu

Ni gambar semalam. Baru sempat nak snap.So tak fresh sangat la..hehehe
Akibat banyak sangat kerja kat pejabat, amek la masa buat avatar ni bagi relakskan kepala.Ada macam rupa i ke?Hahahahah






9 maklumbalas:

  1. pijah@hakuna said...:

    hahah. sama tang rambut saja ooke

  1. chenta said...:

    yang lain tak same ke?
    bukan ke mata aku besar?huuhu

  1. ++d++ said...:

    napa pi potong pendek??
    tapi oklah...nampak muka cik chenta yang cute..:)

  1. chenta said...:

    hahaha..rambut mmg pendek la..
    itu pun incik neburaln kata dah panjang..hehehehe

  1. ++d++ said...:

    ohh yer ker
    tapi cam rambut dulu agie ok jer..

  1. chenta said...:

    nape plak?
    huu..nk simpan rambut panjang semula la..

  1. ++d++ said...:

    maybe sebab saya kenal kamoo dengan rambut yang panjang..
    haihhh teringat time sambut tahun baru tue...:)

  1. chenta said...:

    itula..sy pun terigt br2 ni..lame dh tak jumpe kamu..

  1. ++d++ said...:

    yup2..
    tetibe nak akhir tahun nie..
    teringat kisah2 kiter jejalan kat bb, pasar seni..kene kejar ngan polis..hahhaha..seronokk kan..:)