Followers

Sudah punya partner!

Thursday, October 22, 2009
Masih ingat pada Ran yang saya cite dalam entry ni? Dia dah punye partner sekarang. Ngee!
Kami jarang msg sebab saya mmg malas nak msg kwn2 yg br kenal ni.Huhuhu..Then baru2 ni dia msg lg.Saya saje tanya.Dia dah ade awek belum. So dia kata ada kot.Heheheh..Bagusla untuk dia. Bagus untuk saya juga sebab dah ade alasan untuk tak balas msg2 dia..Hahahahah..
Dia ni adek angkat saya yang kenalkan. Tapi saya plak tak berminat.

Ada sorang lagi nama Ja. Dia diperkenalkan oleh kawan saya nama AJ. Dowang ni maen pusing2 nama ke pe. Huhuhu. Dia pun dah ade partner sekarang setelah saya layan tak layan msg n kol dia.

Saya bukan ape. Saya dah penat nak kenal dengan orang yang jauh dari saya. Yang takde kat depan mata. Kalau saya nak kenal, biarla saya ada jumpa orang tu.

P/S: Lepas ni sape plak nak kenalkan kawan2 dia pada saya??

6 maklumbalas:

  1. atikullah said...:

    orang dekat pun tak layan, apatah lagi orang jauh..kuang..kuang..gurau je..hehe. Ye saya sering tak dpt layanan yang bagus..hahaha...apa aku cakap ni.sorry gurau je yunk.

  1. chenta said...:

    opss..i layan u kurg baek ke yunk?
    hehehehhee :P

  1. slay86 said...:

    ala..x de dpn mata, ada di hati cukup la kn..? ehehehe..

  1. chenta said...:

    dulu ckup dihati even takde dpn mata..
    tp skrg lbh prefer ade dpn mata..ade dihati saje tak ckup...

  1. Brad said...:

    Hi , I have some awards for you. Come & take :)
    Brad

  1. chenta said...:

    Thanks Brad.Im really appreciate it!