Followers

Saya Suka Dia!

Friday, October 30, 2009
Suka dan sayang tak sama kan?

Saya suka tengok seseorang kat opis saya. Memula tengok dia, sejuk je mata memandang.Senyumannya manis. Dia Engineer so pangkat lebih tinggi dari saya dan saya harus berprotokol dengan dia. So masa memula saya takut2 gak nak kacau2 dia. Tapi sekarang dah lain. Sejak dia ada slot dengan RTM Melaka, dia pakai baju pink. Saya panggil dia "Pinky". Hahahaha..Saya tau dia tak suka. Tapi lama2 dia mengaku gak bila saya panggil pinky. Lama2, kami dah mula bergurau. Dia suka kacau saya. Bila saya duduk kat mana pun, kalau dia lalu, dia suka tarik kerusi yang saya duduk. Semalam masa nak balik, saya dalam kereta, dia baru nak masuk kereta, sempat lagi dia buat muka dengan saya. Pastu nak langgar kereta saya plak. Dia memang suka dengki saya!Tapi saya terhibur. Hampir tiap hari, kami akan park kereta berdekatan. Pagi ni, saya park sebelah kereta dia. Semalam pun sama.Hahahah...

Malunya saya buat entry ni. Nasib baek takde opismate yang jumpa blog ni macam blog lama.Kalau ada yang jumpa, mesti saya sangat malu!Terlebih gedik sudah!

9 maklumbalas:

  1. pijah@hakuna said...:

    uh aaahhh.. hahah. oke semoga berpanjangan

  1. chenta said...:

    oit!aku suka tengok dia je ye..mane ade feeling2 ni..
    hahahahah..tipunye!

  1. me said...:

    yesza..syg dan suke tuh laen..tp lagi besh kalo kite suke n syg pade org yang same..

    heh..sape plak la pinky nih...jeng jeng jeng..

  1. chenta said...:

    mane leh bgth sape pinky tu..rahsia!

  1. TeD said...:

    kenape me yang blushing bace blog sya ni... aik?? :D

  1. chenta said...:

    hahhahah..ted ke pinky tu?heheheh :P

  1. TeD said...:

    bukan... tapi hari ni pakai pink gak... ehehehe...

  1. chenta said...:

    owh...ted la kot..hahahah..
    ted, next week, i seminggu di putrajaya..mari date!