Followers

Sabtu + Ahad

Sunday, October 04, 2009
Sabtu...
Buhsannye duk umah..Hanya tinggal aku sorang je.Mum g rewang majlis kawen dekat dengan umah aku.Dad g maen kompang.Sis n adek2 memang tak balik lagi..
Merasa la aku macam anak tunggal..Memang buhsan siot!Naseb baek malam tu g open house umah jime..Naseb baek gak dia nak datang jemput aku kat umah.Baek punye servis dari tuan umahkan?Nak g open house umah dia, siap dia jemput dr umah org lg..hahhaha..Thanks a lot jime.
Menu2 dia pun best gak.Ada nasi ayam, bihun sup, oti jalan, satay...cume oti jala tu..hahahahahha...ade kes sikit :girl_9:
Pape pun, thanks skali lagi ye jime..Naseb baek umah u tak ramai sgt orang.so tak la i segan sangat...

Ahad..
Arini dah balik melaka..Balik pagi sebab tengahari nak g beraya umah bekas sister kat opis aku tu.Umah dia kat Seri Menanti, Muar kalau aku tak silap la.Mamat la ni ajak..Tapi tak kesah la..janji bukan aku yang drive..hehehehe.

Esok dah start keje.Ade audit selama 3hari..Uish..menyampahnye!

0 maklumbalas: