Followers

Mood tidak baek

Friday, October 23, 2009
Semalam saya tersangat marah..Sampai ati saya sangat sakit.Sakit sangat2.Solat pun tak tenang.Tidur pun susah.Sampai bile la saya boleh buang sikap panas baran saya ni.Tapi benda tu memang buat saya sangat marah sampaikan jam (saya penah cite pasal jam kat blog lame) yang orang buat saya marah tu bagi, saya baling kat jalan depan umah. Sampai pecah cermin jam tu. Hancur ye. Bukan saya tak hargai pemberian dia tapi saya dah warning. Kalau dia tak paham bahasa, jam tu hancur saya buat. Tapi dia stil buat benda yang saya tak suka, so saya baling je jam tu depan mata dia. Pastu dia smoke plak. Dia cakap saya buat perangai, dia tak puas hati. Padahal dia yang mulakan dulu. Dia yang kurang ajar sangat pastu dia boleh plak cakap saya tak pikir perasaaan dia. So dia smoke semula sedangkan kami penah buat perjanjian. Apabila dia dah smoke semula, kami putus sahabat. Then direct je saya cakap dengan dia malam tadi depan dua housemate saya bahawa demi Allah, saya putus sahabat dengan dia sampai bile2.Sekarang saya tengah pikir untuk pindah umah. Saya takde ati nak duduk umah sekarang ni. Lagipun dia tau umah sewa sekarang ni. So bile2 dia boleh datang lagi.Tapi saya sangat benci dia.Saya nak carik umah laen, tapi banyak plak benda yang menghalang. Saya takde member nak ajak sewa sekali. Saya pun tak cukup duit untuk bayar deposit umah nanti. Gaji pun lambat. lagi.Tapi saya sangat tensen.Marah.Sedih........

10 maklumbalas:

  1. eazlye said...:

    sabaR yerK....
    cube perbaiki persahabatan...
    persahabatan lagik indah dr cinta...

  1. chenta said...:

    actually dia bakal partner saya..tapi saya rase, putus sahabat yang terbaek setakat ini..saya menci sangat pada dia!

  1. shajimy said...:

    huh..garangnyerr...takut2...(^^,)
    relex r cik sya... jgan marah2...

  1. chenta said...:

    saya memang panas baran..my bad attitude :(

  1. atikullah said...:

    bakal partener???? aaaaa

  1. chenta said...:

    sy dh agak..awak akn komen pasal bakal partner tu..entahla...

  1. ++d++ said...:

    BB
    apa kamoo buat saya akan sokung kamoo
    jangan ikutkan hati marah kamoo tue yer..:)

  1. chenta said...:

    thanks d sebab sokong sy ^_^

    sayang kamu lebih la!

  1. ++d++ said...:

    ohh yer...
    sayang kamoo jugakk..:)

  1. chenta said...:

    hehehhe..ngee~
    saya tau..