Followers

Huh!Rajennye!

Friday, October 02, 2009

Baeknyeeee...diaaaaaaaa!


Rajennya saya ikut my mum g marhaban lorong sebelah malam ni...
Baek dan rajen kan saya?Hahahha..

Sis n adek2 dah selamat sampai ke Sunway Lagoon tengahari tadi.
So kat umah ni tinggal aku, mum n dad je..
Memula macam malas je nak ikut mum..Tapi memandangkan aku sorang je kat umah.
Lagipun nak g beraya sekali kat umah auntie2 belakang umah ni..Aku follow je mum...

Tadi, alhamdulillah..Dapat gak aku puasa ari ke2 untuk bulan syawal ni.Esok macam nak puasa lagi sebab kalau tak silap aku, puasa ari jumaat, kene puasa ari sabtu sekali..Tapi shajime dah ajak g open house umah dia.
Even family dia buat malam, aku takut + segan plak nak g sensorang, memalam..
Nak g petang, aku macam nak puasa je..Tapi taktahu la..
Tengok la cmne esok...

0 maklumbalas: